Home celebs FOTO’S: Jesse en Aubrey uit ‘Pitch Perfect’ zijn getrouwd!

FOTO’S: Jesse en Aubrey uit ‘Pitch Perfect’ zijn getrouwd!

#dressgoals

Katie Shuler Photography
Hoe leuk is het als twee personages uit één van je favoriete films in het echte leven een koppel zijn? Oké, in een (pitch) perfecte wereld was Skylar Astin met Anna Kendrick getrouwd natuurlijk, maar we zijn ook héél blij voor hem en Anna Camp. De twee zeiden – of zongen? – afgelopen weekend ‘I do’ tegen elkaar in het bijzijn van een paar ‘Pitch Perfect’-collega’s. En het was aca-mazing, als we de foto’s en Rebel Wilson mogen geloven.

Skylar en Anna, die in de ‘Pitch Perfect’-films Jesse en Aubrey spelen, trokken met familie, vrienden en collega’s naar de Californische kust om daar op een supermooie locatie en met de zon op hun hoofd elkaar het jawoord te geven. #weddinggoals, much?
 

First things first: Anna’s jurk. Die was b-e-a-utiful! De actrice droeg een glamorous kleed van Reem Acra met lots of tule.
 

De gasten waren natuurlijk ook niet van de minste. Rebel Wilson, beter bekend als Fat Amy, was erbij en was haar weinig serieuze zelf op een foto met collega Elizabeth Banks, commentator Gail in de films.
 

Rebel postte ook een prachtige trouwfoto van het koppel op Instagram en schreef erbij dat het een supermooi trouwfeest was.
 

Elizabeth Banks, die je ook kent van ‘The Hunger Games’, deelde haar enthousiasme ook nog eens op haar eigen Instagram. Brittany Snow, oftewel Chloe, was ook van de partij en wel als één van de bruidsmeisjes. Ben Platt (Benji) zou ook bruidsjongen geweest zijn, zoals blijkt op een Instagramfoto. Anna Kendrick en Adam DeVine waren de grote ‘Pitch Perfect’-afwezigen.
 

Anna en Skylar werden een koppel in 2013, toen zij nog in scheiding lag met haar ex-man. Grappig genoeg hadden de twee nooit scènes samen in ‘Pitch Perfect’, maar wanneer ze elkaar toch zagen op de set, hadden ze veel plezier samen. Anna hield de boot eerst af, aangezien Austin vijf jaar jonger is, maar uiteindelijk moest ze toch toegeven aan haar hart. Austin put a ring on it in januari van dit jaar en nu hebben ze dus de stap gezet. Wij zijn al excited voor de eerste ‘Pitch Perfect’-baby!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.