Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Jennifer Aniston is getrouwd!

Hoera! Tien jaar nadat bedrieger Brad Pitt haar liet zitten voor Angelina Jolie, heeft Jennifer Aniston terug een trouwring aan haar vinger. Gisteren trouwde ze in intieme kring met acteur Justin Theroux, met wie ze al jaren verloofd was.

Volgens de website TMZ zou Jennifer tegen haar vrienden gezegd hebben dat ze een groot feest gaf voor Justin's 44ste verjaardag, wat dan uiteindelijk een top secret huwelijksfeest bleek te zijn. Onder andere 'Friends'-collega Lisa Kudrow – aka Phoebe – en actrice Emily Blunt zouden aanwezig geweest zijn op het feest dat plaatsvond in de tuin van het koppel. 

 

Na Brad's huwelijk met Angelina Jolie vorig jaar, is dit nu het definitieve signaal dat they are never, ever, ever getting back together. Misschien maar best ook, want onlangs bleek dat de ontrouw in hun huwelijk zelfs van twee kanten kwam. Geruchten gaan dat Rachel het aanlegde met Joey, en niet alleen in de serie. Leugens of niet, wij hopen vooral dat het deze tweede keer wel goed afloopt. En anders kan ze nog altijd met Ross trouwen, die staat altijd wel open voor nog een huwelijk meer.

 

ross

© Giphy

 

 

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '