Home celebs Fietsongeval van Tom Waes ernstiger dan gedacht: ‘Blijkt dat ik al weken...

Fietsongeval van Tom Waes ernstiger dan gedacht: ‘Blijkt dat ik al weken met een gebroken rib rondloop’

Nu blijkt nog maar eens dat de presentator veel geluk gehad heeft.

Tom Waes
Photonews

Eind juni kwam Tom Waes zwaar ten val in Spanje nadat hij met zijn fiets aan hoge snelheid frontaal op een tegenliggende auto botste. De presentator brak zijn sleutelbeen, maar nu blijken zijn letsels erger dan aanvankelijk werd gedacht.

Tom is een fervent fietser en trekt elk jaar naar het buitenland om enkele bergen te beklimmen. Dit jaar koos hij voor Spanje, maar tijdens een van zijn afdalingen liep het plots mis. De wagen die voor Tom reed, moest plots uitwijken voor een vrachtwagen. Tom deed hetzelfde, maar kwam zo op het andere rijvak terecht en botste frontaal op een tegenligger.

Erger dan gedacht

Gelukkig waren de mensen in de auto ongedeerd en kwam ook de presentator er nog redelijk goed vanaf. ‘Het kon veel dramatischer aflopen. ‘Mijn fiets lag in drie stukken’, zei Tom toen in een interview met Het Nieuwsblad. Aanvankelijk werd er vastgesteld dat zijn sleutelbeen op twee plaatsen gebroken was, maar nu blijkt dat er toch meer aan de hand is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Na zijn operatie aan zijn sleutelbeen en een korte revalidatieperiode begon Tom aan de opnames voor ‘Reizen Waes’. Alleen bleef hij veel pijn hebben en besloot hij toen om zich opnieuw te laten onderzoeken. ‘Blijkt dat ik al weken met een gebroken rib rondloop. Pijnlijk, maar zoiets moet vanzelf genezen’, aldus Tom Waes deze week in Dag Allemaal.

Lees ook: