Home celebs Tom Waes toont pas geopereerde schouder na horrorcrash

Tom Waes toont pas geopereerde schouder na horrorcrash

Het ziet er pijnlijk uit!

Instagram @tomwaes

Tom Waes kwam vorige week zwaar ten val nadat hij met zijn fiets frontaal op een auto botste. De presentator werd geopereerd aan zijn sleutelbeen en hij toont de schade op Instagram. ‘Nu rust en langzaam terug opbouwen’, aldus Tom.

Tom gaat elk jaar samen met vrienden fietsen in het buitenland. Vorige week liep de fietstocht in Spanje helaas anders dan gedacht. Tom week uit voor een vrachtwagen en reed daardoor even op de andere rijstrook. Net op dat moment kwam een auto uit de tegengestelde richting en een botsing was onvermijdelijk.

De klap was hard en Tom vloog met een hoge snelheid tegen de voorruit van de wagen. Zijn fiets lag in brokstukken op de grond, maar gelukkig was het met Tom iets beter gesteld. Dankzij zijn jarenlange judotraining wist hij dat hij bij de val moest rollen, en daardoor brak hij enkel zijn sleutelbeen. ‘Ik besef dat ik een goede engelbewaarder heb’, zei Tom achteraf in Het Nieuwsblad.

Complexe breuk

Tom ging afgelopen dinsdag onder het mes. Het is een complexe breuk, want het sleutelbeen is op twee plaatsen gebroken. Hij deelde onlangs een foto van het resultaat en zijn geopereerde schouder op Instagram. ‘Merci voor de honderden lieve, bezorgde en steunende berichten’, schreef de waaghals onder het beeld.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tom beseft dat hij wel nog een tijdje zal moeten revalideren. ‘En nu rust en langzaam terug opbouwen’, voegde hij nog toe aan zijn post. Het ziet er allemaal heel pijnlijk uit, en dat is het ongetwijfeld ook. Tijdens de WK-match van de Rode Duivels gisteren schreef hij bij een foto: ‘BBQ, voetbal, vrienden en pijnstillers heerlijk.’ Ocharme!

Gevoel voor humor

Gelukkig is de presentator zijn gevoel voor humor niet verloren bij de horrorcrash. Hij deelde namelijk een hilarische foto van iemand die zijn gezicht fotoshopte op dat van een oud vrouwtje die in een rolstoel op de tribune supportert voor de Duivels. ‘Nee nee dokter maak u geen zorgen, ik hou me zeker kalm tijdens de match!’, aldus Tom.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Over een paar weken vertrekt Tom naar het buitenland voor de opnames van een nieuw seizoen ‘Reizen Waes’. Duimen dus dat de presentator zo snel mogelijk terug helemaal de oude is.

Lees ook: