Home celebs Eva Longoria deelt eerste foto van pasgeboren zoontje

Eva Longoria deelt eerste foto van pasgeboren zoontje

Wat een schatje!

Instagram @evalongoria

Eva Longoria beviel eind juni van haar eerste kindje. De actrice en haar man José Bastón verwelkomden een flinke zoon. Ze deelde nu de eerste foto van Santiago op Instagram.

Eva Longoria (43), vooral bekend uit de populaire serie ‘Desperate Housewives’, en José Bastón (50) zijn al vijf jaar samen. De actrice trouwde in 2016 met haar zakenman, en op 19 juni kregen ze een babyzoontje. Voor Eva is het haar allereerste kindje, voor José is het zijn vierde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Eva twijfelde lang of ze eigenlijk wel kinderen wilde, maar nu is de actrice gelukkiger dan ooit met de kleine Santiago Enrique. Ze plaatste eerder al foto’s van haar kleine spruit op sociale media, maar we zagen steeds enkel de achterkant of zijkant van zijn hoofdje.

Schattig snoetje

Gisteren liet Eva eindelijk het schattige snoetje van Santiago zien. ‘Hier is hij’, schreef ze fier bij de foto van zichzelf en Santiago. ‘Santiago Enrique Baston zwaait hallo naar de hele wereld. Ik kon niet wachten om deze foto met jullie te delen.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De actrice ziet er amper een goede maand na de bevalling alweer stralend uit en de kleine Santiago is inderdaad om op te eten. Die kleine handjes, die fonkelende oogjes en dat roze babyvelletje: cute! De reacties op haar zoontje zijn hartverwarmend. ‘Hij is prachtig’, ‘Proficiat, Eva, hij is superschattig’ en ‘Mooiste baby ooit’ zijn maar een greep uit de talloze positieve commentaren.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.