Home celebs ZIEN: Eva Longoria (42) deelt allereerste foto van haar baby bump op...

ZIEN: Eva Longoria (42) deelt allereerste foto van haar baby bump op Instagram

Vorige week raakte bekend dat de Amerikaanse actrice met Mexicaanse roots vier maanden zwanger is van een zoontje.

eva longoria
PHOTO NEWS

Vorige week bereikte ons het blijde nieuws dat Eva Longoria (42) zwanger is van haar eerste kindje. Een kiekje van haar baby bump mocht dan ook niet uitblijven. Actrice Olivia Munn (37), die samen met Longoria in Miami van een welverdiende vakantie geniet, postte op Instagram een foto waarop haar babybuikje in vol ornaat te zien is.

Amper een week nadat bekend was geraakt dat Eva Longoria (42) haar eerste kindje verwacht met derde echtgenoot Jose ‘Pepe’ Antonio Baston (49), deelde de ‘Desperate Housewives‘-ster een foto van haar baby bump op Instagram. Niet op haar eigen account, maar wel op dat van actrice en goede vriendin Olivia Munn (37).

🎄Christmas in Miami🌴 When friends become family ❤️💚

A post shared by Olivia Munn (@oliviamunn) on

De Amerikaanse actrice met Mexicaanse roots vertoeft momenteel in Miami, waar ze de eindejaarsperiode doorbrengt samen met Munn en hun beroemde vriendinnen Serena Williams (36) en Gabrielle Union (45).

Longoria’s manager bevestigde vorige week aan ‘People Magazine’ dat de actrice intussen vier maanden ver is en een jongetje verwacht. De baby is uitgerekend voor mei volgend jaar.

Eva is al stiefmama van Natalia (22) en de drieling Mariana, Sebastian en Jose (14), de vier kinderen van haar echtgenoot Jose Antonio Bastón die hij kreeg met de Mexicaanse actrice Natalia Esperón.

Derde keer, goede keer

Longoria was van 2002 tot 2004 getrouwd met ‘General Hospital’-acteur Tyler Christopher (45). Op 30 november 2006 verloofde ze zich met de Franse basketbalspeler Tony Parker (35). Het koppel trouwde een jaar later in Parijs, maar in november 2010 was het sprookje alweer uit. Parker zou Longoria hebben bedrogen met Erin Barry, de toenmalige echtgenote van Brent Barry, Parkers ex-teamgenoot.

Op 13 december 2015 maakte Eva haar verloving bekend met de Mexicaanse zakenman Jose Antonio Bastón, door zijn vrienden ook wel Pepe genoemd. Het paar trouwde in Mexico op 21 mei 2016.

Nog meer nieuws over Eva Longoria: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.