Home celebs Eva Longoria is zwanger van haar eerste kindje

Eva Longoria is zwanger van haar eerste kindje

Het wordt een jongen!

Photo News

Actrice Eva Longoria verwacht samen met de Mexicaanse zakenman José Baston haar eerste kindje. Haar manager bevestigt dat ze vier maanden zwanger is van een zoontje.

Eva, vooral bekend van de populaire serie ‘Desperate Housewives’, en José zijn al vier jaar samen. Het koppel trouwde in mei vorig jaar. Ze bezegelen hun liefde nu met een kindje samen. Voor Eva is het haar eerste kindje, José heeft al drie kinderen uit een vorige relatie.

Buik

Eva en José zijn met hun respectievelijk 42 en 49 jaar niet meer de superjongste ouders, maar zowel Eva als de baby stellen het goed. Eva was een paar weken geleden te gast op een event van L’Oreal en ze kon niet van haar buik blijven, waardoor de geruchtenmolen op volle toeren draaide.

Soulmate

Eva had het onlangs in een interview nog over de band tussen José en zijn kinderen Natalia (22) en de tweeling Mariana en José (14). ‘Hij is een fantastische vader’, zei Eva in US Weekly. ‘Zijn kinderen zijn het belangrijkste in de wereld voor hem en dat is heel mooi om te zien.’ Ook over hun relatie is ze lyrisch. ‘José is mijn soulmate‘, vertelde ze aan Ocean Drive. ‘Hij is alles wat een vrouw zich maar kan wensen.’

Te laat

Toen Eva 40 jaar werd, twijfelde ze of ze nog kinderen wou. ‘Is het nu niet een beetje te laat?’, vroeg Eva zich af in People Magazine. ‘Ik zou aan kinderen moeten denken, maar ik heb eigenlijk het gevoel dat mijn leven compleet is.’ Een paar jaar later voelde de actrice haar klok toch duidelijk tikken en in mei wordt ze voor het eerst mama. Dikke proficiat!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.