Home celebs Emma Watson plaatst emotionele oproep in de hoop haar moeders ring terug...

Emma Watson plaatst emotionele oproep in de hoop haar moeders ring terug te vinden

Emma kreeg de ring cadeau van haar moeder op haar achttiende verjaardag.

Emma Watson
Emma Watson via Instagram en Facebook

Emma Watson (27) is de wanhoop nabij. De Britse actrice bekend van ‘Harry Potter’ en ‘Beauty and the Beast’ verloor zondag enkele ringen in een wellnesscenter in Londen. Een van de ringen kreeg ze cadeau van haar moeder en is haar dan ook erg dierbaar. Watson hoopt de ring terug te krijgen via een emotionele oproep op sociale media.

Afgelopen zondag genoot Emma Watson van een dagje wellness bij de Mandarin Oriental Spa nabij Hyde Park in London. Vóór haar afspraak deed de 27-jarige actrice haar drie zilveren ringen uit, waarna ze ze in een kluisje stopte, zo vertelt Watson in een bericht op Facebook. ‘Eens thuis besefte ik dat de ringen nog in de kluis lagen. Ik belde naar het wellnesscenter, maar dat was al gesloten.’ Volgens de securitymensen was de kluis helaas leeg.

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

‘Ik draag deze ring elke dag. Hij is mijn meest waardevolle bezit.’

‘Moesten dit zomaar een paar ringen zijn, kon ik dit voorval aanvaarden, maar een van de ringen (op bovenstaande foto aan Emma’s pink) was een cadeau van mijn moeder. Zij kocht de ring de dag na mijn geboorte en droeg ‘m achttien jaar lang zonder ‘m ook maar één keer uit te doen. Op mijn achttiende verjaardag gaf ze de ring aan mij. Ik draag ‘m elke dag. Hij is mijn meest waardevolle en speciale bezit’, aldus Emma.

Ik kan niet uitdrukken hoeveel het voor mij zou betekenen als ik de ring terug in mijn bezit zou hebben.

In hetzelfde Facebookbericht roept de ‘Beauty and the Beast’-ster op om haar een mailtje te sturen op findthering@outlook.com indien iemand iets gezien heeft of van de ringen afweet. ‘Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel het voor mij zou betekenen als ik de ring terug in mijn bezit zou hebben. Er zullen geen vragen worden gesteld.’

Reward for information leading to the return of rings lost Sunday 16th July at Mandarin Oriental Spa, London.On Sunday…

Posted by Emma Watson on Tuesday, July 18, 2017


Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.