Home celebs Ellie Goulding organiseert volgende maand een virtueel concert ter ere van haar...

Ellie Goulding organiseert volgende maand een virtueel concert ter ere van haar nieuwste album

Op de eerste rij zitten, was nog nooit zo makkelijk!

ellie goulding
© Getty

Op 17 juli lanceerde Ellie Goulding haar vierde album ‘Brightest Blue’ en de zangeres heeft nog meer voor ons in petto. Aangezien ze momenteel niet fysiek op tournee kan gaan, organiseert ze eind augustus een virtueel concert voor al haar fans. En ook jij kan het bijwonen!

Op 26 augustus organiseert Ellie Goulding een exclusieve livestream ter ere van haar gloednieuwe album ‘Brightest Blue’. De zangeres bracht haar vierde studioalbum eind vorige maand uit, maar omwille van het coronavirus zit een wereldtournee er momenteel helaas niet in. Toch komt Ellie nu met een waardig alternatief, want volgende maand zal ze optreden in het historische Victoria and Albert Museum in Londen.

The Brightest Blue Experience

Het museum zal niet gevuld zijn met duizenden toeschouwers, maar je kan de show wel live volgen vanuit je luie zetel. Zo kan je sinds eind vorige week tickets kopen voor deze bijzondere ervaring. Voor een kaartje betaal je 15 euro, maar echte fans kunnen kiezen voor een iets exclusiever pakket. Voor 65 euro krijg je bijvoorbeeld een gesigneerde CD en een uniek T-shirt van het evenement. Wie 115 euro betaalt, krijgt er nog een virtuele meet and greet met de zangeres bij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fans van de zangeres krijgen voorlopig dus een eenmalige kans om hun idool dit jaar nog aan het werk te zien. Het concert is nadien namelijk nergens meer te bezichtigen en het zal ook niet herhaald worden. Tijdens het optreden zal Ellie nummers van haar nieuwste album ‘Brightest Blue’ zingen, maar er komen sowieso ook een aantal klassiekers aan bod. Bovendien zal de popzangeres niet alleen te horen zijn, want ze krijgt het gezelschap van een speciaal ensemble van muzikanten én ze heeft ook een special guest – die later bekendgemaakt zal worden – voorzien. Wij zijn alvast benieuwd naar wie het zal worden!

Voor meer informatie en tickets kan je terecht op de website van Universe.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.