Home celebs Eén jaar na ‘De Mol’: Davey en co. blikken terug op het...

Eén jaar na ‘De Mol’: Davey en co. blikken terug op het mooiste avontuur uit hun leven

Door deze nostalgische foto's kijken we meteen nog meer uit naar het nieuwe seizoen.

Exact één jaar geleden trokken elf Vlamingen naar het prachtige Zuid-Afrika voor het mooiste avontuur van hun leven: ‘De Mol’. Vandaag – 365 dagen later – blikken onder andere Davey, Marzena en Jessica terug op reis die ze ongetwijfeld nooit meer zullen vergeten.

‘Het leven is geen ponykamp’, maar het ‘De Mol’-avontuur was dit ongetwijfeld wel. Het is ondertussen exact één jaar geleden dat onder andere Bouba, Sam en Annelies naar Zuid-Afrika vertrokken voor een ervaring die ze nooit meer zullen vergeten. En vandaag hebben een aantal van de kandidaten een paar van hun favoriete herinneringen gedeeld op Instagram. Kijk je even mee?

#365

Davey wist in de finale Eline te ontmaskeren en ging met 27.250 euro naar huis. En dit door allemaal op die rode knop te drukken… ‘Wat drukken op ne rode knop allemaal niet kan doen voor ne mens! Zotste avontuur met tofste onbekende mensen!’, aldus Davey.

Ook Robin (die een grote fan van selfies blijkt te zijn), Marzena en Jessica hebben een aantal van hun favoriete momenten gedeeld op Instagram. Met hastags zoals #timeflieswhenyourehavingfun en #thebestmemories blijkt ook dat zij hun ‘De Mol’-avontuur nooit meer zullen vergeten.

365 days ago…??? #demol #amai #lovethemall #timeflieswhenyourehavingfun

A post shared by Robin Justé (@robin_juste) on

thebestmemories #365

A post shared by Marzena Juzba (@marzenajuzba) on

Die zon op onze snoet deed daar verdomd goed ☀️#godverdomse #throwback #demol

A post shared by jess_ceuppens (@jess_ceuppens) on

Lees ook: