Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

De finale van 'De Mol' werd een avond vol hees gepiep!

LOL: wat was er gisteren in godsnaam aan de hand met het stemmetje van ex-Mol Gilles?

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Ex-Mol Gilles Van Bouwel verzorgde gisteren zoals gewoonlijk de live video's op Facebook over de finale van 'De Mol'. Hij zag er weer prachtig uit... Alleen wou zijn stemmetje duidelijk niet meewerken. Ai!

Ex-deelnemer Gilles Van Bouwel en de Mol van 2016 kreeg na zijn puike molprestatie van vorig jaar een contract aangeboden bij VIER. En daar hoorde voor Gilles onder andere een grote verantwoordelijkheid tijdens het nieuwe 'De Mol'-seizoen bij.

 

Tijdens elke aflevering kon je de reacties van Gilles en zijn een of twee gast-BV's volgen via Facebook Live op de facebookpagina van VIER. En na elke aflevering kwam de afvaller van die aflevering erbij zitten. Ook dat kon gans Vlaanderen live volgen via Facebook. Naar onze bescheiden mening heeft Gilles het er al die tijd prima van afgebracht.

 

Hees gepiep

 

Gisteren, tijdens dé finale van 'De Mol 2017', zag Gilles er zoals gewoonlijk prachtig uit. Alleen wou zijn stem duidelijk niet meewerken... Op de twee verschenen Facebook Live-video's van VIER was gisteren te horen hoe Gilles' stem hem volledig in de steek liet. Een late verkoudheid, Gilles? Of de ontknoping van 'De Mol' een avondje te vroeg en nét iets te stevig gevierd? Facebook kon er alvast goed mee lachen.

 

 

 

Jammer genoeg was Gilles' stem ook na de finale aflevering nog niet wedergekeerd.

 

 

 

Lees meer:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '