Home celebs OH MY: Ed Sheeran maakte net bekend wie er allemaal te horen...

OH MY: Ed Sheeran maakte net bekend wie er allemaal te horen is op zijn nieuwste album

Camila Cabello! Cardi B! Bruno Mars!

Getty

12 juli staat al een tijdje gemarkeerd in onze agenda’s. Waarom, vraag je je misschien af. Wel, op die datum brengt Ed Sheeran zijn nieuwste album uit. Wij kunnen alvast niet wachten, en al zeker niet nu de zanger op zijn Instagramaccount bekendgemaakt heeft wie er verder op die plaat nog te horen zal zijn. Het is een indrukwekkend lijstje van grote namen, als je het ons vraagt!

No. 6 Collaborations Project’, het nieuwe album van Ed Sheeran, komt uit op 12 juli. Zoals de titel van de plaat al doet vermoeden, zal niet alleen de zanger zelf erop te horen zijn. Voor zijn komende project heeft hij namelijk samengewerkt met een heleboel andere artiesten. Zo lanceerde hij onlangs samen met Justin Bieber al het nummer ‘I Don’t Care’.

No. 6 Collaborations Project

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook de rest van de lijst ziet er redelijk indrukwekkend uit. Naast Justin Bieber zijn namelijk ook Camila Cabello, Cardi B, Eminem, 50 Cent en Bruno Mars te horen op Eds komende album. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten voor we de nummers kunnen beluisteren, want de lancering is voorzien voor 12 juli. Nog drie weken te gaan!

Lees ook: