Home celebs ‘Ed Sheeran neemt binnenkort een jaartje pauze’

‘Ed Sheeran neemt binnenkort een jaartje pauze’

'Ik wil héél snel papa worden', aldus Sheeran.

Ed Sheeran gaf onlangs nog blozend toe dat hij in het geniep al getrouwd was zijn vriendin, Cherry Seaborn. In een nog recenter interview laat de zanger weten dat hij ook al helemaal klaar is voor de volgende stap: papa worden. Minder goed nieuws voor fans die hoopten op een volgende tour, want hij neemt daarvoor zou hij zelfs een jaartje vrij nemen.

Zowel Ed Sheeran (27) zelf als zijn vriendin Cherry houden niet van te veel aandacht. En toch kan hij zijn enthousiasme niet altijd even goed verbergen, want hij zou hebben verklapt dat de twee al aan de volgende stap toe zijn. ‘Ik wil héél snel papa worden’, klinkt het in TV Familie. Een mogelijke gezinsuitbreiding heeft ook gevolgen voor de fans, Ed zou immers een volledig jaar vrij nemen. Eind september loopt zijn tournée ten einde en dan is de zanger drie jaar onafgebroken op tour geweest. ‘Dat is behoorlijk gek’, geeft hij toe. ‘Ik moet echt even andere dingen doen en andere prioriteiten stellen.’

Ed is duidelijk dolgelukkig met zijn Cherry. Het koppel is stiekem al samen van 2015 en kennen elkaar al sinds hun kindertijd. ‘Tal van popsterren en bloedmooie topmodellen gooiden zich de voorbije jaren aan de voeten van Ed. Maar hij weerstond alle verleidingen met gemak en blijft bij zijn jeugdliefde Cherry. Dat zijn de beste romances,’ klinkt het in zijn omgeving.

View this post on Instagram

4 July 4’s 📸 @marksurridge

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Voorlopig geeft Ed al zijn vaderliefde aan zijn huidige kindjes, zijn katten. Maar die zullen zijn aandacht binnenkort dus misschien wel moeten delen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.