Home celebs Dochtertje Jennifer Lopez schittert in haar nieuwste videoclip

Dochtertje Jennifer Lopez schittert in haar nieuwste videoclip

Emme erfde duidelijk de looks van haar bekende mama.

© photo news & youtube

Emme, het tienjarig dochtertje van wereldster Jennifer Lopez, speelt mee in de videoclip van de zangeres haar nieuwste single ‘Limitless’.

Jennifer Lopez is met haar 49 lentes nog steeds een van de knapste zangeressen ter wereld. Ze heeft een tienjarige tweeling Max en Emme, en die laatste is duidelijk van plan om in de voetsporen van haar bekende mama te treden. Ze schittert momenteel in de videoclip van J.Lo’s nieuwste single. ‘Limitless’ werd uitgebracht naar aanleiding van de film ‘Second Act’, die nu in de bioscoop draait en waar Jenny de hoofdrol in speelt.

‘Ik vond het doodeng’

Jennifer vertelde in een interview dat ze helemaal niet wist hoe Emme het ervan af zou brengen. ‘Ik vond het doodeng om haar dit te laten doen en ik wilde haar zeker niet pushen’, aldus de zangeres. ‘Het was uiteindelijk een zalige ervaring voor ons allebei. Ik weet niet of ze later iets wil doen in de showbizzwereld, maar ze heeft er alleszins de kwaliteiten voor. Het is een natuurtalent.’

In de clip zien we kleine Emme de moves van haar mama nadoen. Ze is nog maar 10 jaar, maar ze erfde duidelijk de goede looks van J.Lo. Ze acteert zoals Jennifer zei ook heel natuurlijk en bijzonder geloofwaardig. We hebben een vermoeden dat we nog veel gaan horen van dit meisje.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.