Home celebs Dit waren de hoogtepunten van de VMA’s

Dit waren de hoogtepunten van de VMA’s

Giphy
Geen awardshow waar zo naar uitgekeken wordt als de VMA's. Waarom (naast het feit dat het gewoon leuk is om naar celebs te staren)? Omdat er om een of andere reden al-tijd iets gebeurt waardoor jij in je zetel ineenkrimpt van plaatsvervangende schaamte of buikpijn krijgt van het lachen. Dit jaar was dat niet anders.

1. Nicki Minaj en Taylor Swift bewezen aan de wereld dat de Twitterbijl echt wel begraven is door samen de show te openen.

And we loved it!

2. Nicki had haar woede namelijk al op een ander slachtoffer gericht: Miley Cyrus.

Die had in een interview vorige week gezegd dat ze de tweets van Minaj over haar niet-nominatie's 'not very polite' vond en dat schoot bij de Anaconda-rapster in het verkeerde keelgat. Ze gaf na haar bedankingsspeech voor de award van Best Hip Hop Video het woord terug aan host Miley met de volgende woorden: 'And now back to this bitch that had a lot to say about me in the press the other day. Miley, what's good?' De uitdrukking die de ster erbij gaf, sprak boekdelen. (Let vooral ook op Rebels Wilsons blik. Hi-la-risch.)

Nicki

3. Taylor Swift bracht haar geweldige Bad Blood posse mee.

#squadgoals

 
 


4. Justin Bieber zong voor het eerst z'n nieuwe single What Do You Mean en dat werd hem even te veel.

Justin barstte zelfs in tranen uit. Nog steeds een beetje liefdesverdriet om Selena Gomez? Of gewoon een schreeuw om aandacht? Wat het ook was, Selena was having none of it: de ster keek de hele tijd op haar smartphone, om vervolgens zelfs backstage te gaan voor de rest van het optreden.

justin

Je ziet geen tranen? Hier is hij nog eens.

biebs

5. Kylie Jenner verscheen met een nieuwe froefroe, maar het was Biebers kapsel dat de meeste aandacht opeiste.

Please Justin, ontsla je kapper. We wilden hem een tweede kans geven na het Nick Carter-kapsel, maar nu is de maat echt vol.

justin


6. Taylor Swift toonde zich van haar grappigste kant wanneer ze de Vanguard Award uitreikte aan Kanye West.

Iedereen herinnert zich het ongelooflijk awkward moment op de VMA's van enkele jaren geleden toen Kanye West op het podium kwam en Taylors microfoon afnam om aan de wereld te verkondigen dat Beyoncé had moeten winnen. Taylor toont hiermee dat ze geen haatdragend persoon is, en daarom houden wij zo van haar.

7. De rapper ontving zijn award in ware Kanye-stijl.

Door onder andere te verkondigen dat hij in 2020 zal deelnemen aan de presidentsverkiezingen. Oké, Kanye, doe dat.

8. Miley Cyrus kondigde op het einde van de show haar nieuw album aan, dat gratis te downloaden is.

De prettig gestoorde zangeres zong, vergezelgd van een horde travestieten, het lied Do It uit het album, dat de naam Miley Cyrus & Her Dead Petz meekreeg. De lyrics gaan als volgt: 'Yeah I smoke pot, yeah I love peace. But I don't give a fuck, I ain't no hippie.' Heel poëtisch.

Meer VMA-nieuws: