Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wat denken jullie?

VMA’s 2015: best & worst dressed

Another weekend, another red carpet... Deze keer kwam bekend Hollywood samen voor de VMA's. Sommige sterren zetten hun beste beentje voor, andere gingen compleet de mist in. 

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Best dressed: wij zijn helemaal verliefd op de gele jurk van Gigi Hadid. De kleur past perfect bij haar sunkissed skin en het model is perfect om haar lange benen in de kijker te zetten.

Kris Jenner

Kris Jenner

Best dressed: Kris is looking pretty good in deze lange zwarte jurk. Simpel en elegant. Meer moet het soms niet zijn.

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne

Best dressed: deze jumpsuit past perfect bij het figuur van Kelly Osbourne. Met enkele simpele accessoires werkt ze haar outfit af. Good job!

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

Best dressed: Chrissy Teigen gaat voor een behoorlijk sexy outfit. De split mocht voor ons iets lager, maar ze kan het hebben.

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens

Best dressed: onze favoriete look is deze van Vanessa Hudgens. De jurk, de juwelen, het kapsel: alles past perfect bij elkaar. Vanessa ziet eruit als een moderne prinses. We like!

Demi Lovato

Demi Lovato

Worst dressed: Sorry, Demi! Het model van de jurk staat je goed, maar die kleur. Neen, ons kan je deze keer niet overtuigen.

Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld

Best dressed: Rising star Hailee Steinfeld straalt in deze all white outfit. Ze durft te experimenteren en ook haar accessoires zijn helemaal top.

Kat Graham

Kat Graham

Worst dressed: we zijn absoluut geen fan van de outfit van Kat. And what’s up met dat tasje?

Maria Menounos

Maria Menounos

Best dressed: Maria bewijst het nog maar eens: less is more. De jurk is zowel stijlvol als glamoureus.

Taylor Swift

Taylor Swift

Best dressed: Taylor Swift is doing what she does best. Een twin set met een crop top.

Rita Ora

Rita Ora

Worst dressed: we weten niet waar we eerst moeten kijken. De diepe halsuitsnijding in combinatie met de hoge split is een beetje té. En dan hebben we het nog niet gehad over de veren.

Rebel Wilson

Rebel Wilson

Worst dressed: Sorry Rebel! We zijn nog steeds fan van je humor, maar deze jurk kan echt niet door de beugel. Het is gewoon echt niet flatterend. Wel krijg je nog bonuspunten voor je leuke tasje.

Selena Gomez

Selena Gomez

Best dressed: Selena Gomez is all grown up in deze sexy outfit. Wanneer mogen wij hem eens lenen?

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

Best dressed: Kourtney is one hot mama in deze rode jumpsuit. De gouden accessoires maken haar outfit helemaal af. Nog steeds geen spijt, Scott?

Britney Spears

Britney Spears

Worst dressed: Oh, Britney. De jurk lijkt ons duidelijk een maatje te klein of er je draagt een serieuze push-up. Je borsten kunnen elk moment uit je jurk barsten en het doorzichtige stuk aan je buik is op het randje van trashy. Better luck next time!

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Worst dressed: hier hebben we zelfs geen woorden voor. Buiten misschien één: vreselijk. De laarzen zijn vreselijk en de jurk (als je dat al een jurk kan noemen) is nog erger.

Nicki Minaj

Nicki Minaj

Worst dressed: Ook Nicki Minaj slaat de bal mis. Extravagant zoals gewoonlijk, maar absoluut niet fashionable. Gaat ze het ooit leren?

Nog meer beelden van de VMA's vind je hier:

De mooiste beautylooks van de VMA's

De hoogtepunten van de VMA'S

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '