Home celebs Dit is het liefje van voormalig presidentsdochter Malia Obama

Dit is het liefje van voormalig presidentsdochter Malia Obama

Love is in the air.

Photo News

Malia Obama studeert aan de universiteit van Harvard, waar ze ook haar eerste vriendje Rory ontmoette. De twee werden al kussend gespot op een feestje.

Haar vader is geen president meer van Amerika, maar de Obama’s blijven wel in de schijnwerpers staan. Vooral de oudste dochter van Barack Obama gaat geregeld met alle aandacht lopen. De negentienjarige Malia werd eerder al betrapt met een joint, wat toen een kleine mediastorm veroorzaakte in Amerika. Ditmaal is het een pak onschuldiger. Ze stond namelijk te kussen met haar nieuwe vriend op een studentenfeestje.

Brit

Wat iedereen zich natuurlijk onmiddellijk afvroeg, is: wie is de gelukkige jongen? Wel, het is Rory Farquharson, een Britse student aan de universiteit van Harvard. Hij studeert chemie en hij speelt golf en rugby. In het middelbaar was hij aanvoerder van zijn rugbyteam en een van de populairste jongens op school. Rory komt uit een bijzonder rijke familie, die zelfs banden heeft met het Britse koningshuis.

Normaal leven

De huidige presidentsdochter Ivanka Trump en een voormalige presidentsdochter Chelsea Clinton vinden het jammer dat het privéleven van Malia breed wordt uitgesmeerd in de pers. Ze hopen dat de jonge vrouw een normaal leven kan leiden zoals iedere andere student, zonder dat elke stap die ze zet wordt vastgelegd op camera.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.