Home celebs ZIEN: deze foto van Michelle en Barack Obama gaat momenteel viraal, en...

ZIEN: deze foto van Michelle en Barack Obama gaat momenteel viraal, en wij snappen waarom!

Ge-ni-aal.

Belga Image
Zondagavond mocht Barack Obama (55) de Profile in Courage Award in ontvangst nemen in Boston. Maar voor het zover was, wist een fotograaf een wel héél grappig moment tussen de ex-president en zijn echtgenote, Michelle Obama (53), vast te leggen. Het beeld gaat momenteel viraal. 

Zondagavond werd Barack Obama (55) in Boston geëerd met een Profile in Courage Award, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan een persoon wiens leiderschap lijkt op dat van de senatoren in het boek 'Profiles in Courage' van president John F. Kennedy uit 1955. 
 

Voor het zover was, moesten de ex-president en zijn echtgenote Michelle (53) poseren voor de fotografen. Terwijl de ex-first lady naar haar man toe wandelde, kon hij het niet laten om haar een goedkeurende blik toe te werpen. Het geweldige beeld gaat intussen viraal. 
 


'Bedankt om bij me te blijven na m'n presidentschap'

Eens op het podium mocht vrouwlief uiteraard niet ontbreken in Obama's dankwoord. 'Ik wil Michelle Obama bedanken om bij me te blijven na m'n presidentschap. Want ik denk dat ze zich verplicht voelde tegenover ons land om te blijven, maar eens haar officiële taken erop zaten, was het niet duidelijk', grapte de ex-president.

Amerika mag zich gelukkig prijzen dat Michelle onze first lady is geweest.

'Ik hou van m'n vrouw en ik ben dankbaar dat ik haar heb. En ik geloof ook dat Amerika zich gelukkig mag prijzen dat ze onze first lady is geweest.'

Lees ook: 


Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.