Home celebs Deze twee BV’s posten hun eerste foto samen als koppel

Deze twee BV’s posten hun eerste foto samen als koppel

Love is in the air.

Instagram eva_deroo

Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo en zanger van Black Box Revelation Jan Paternoster zijn sinds vorige zomer een koppel, maar nu pas deelden ze een eerste foto van hun tweetjes samen op Instagram.

Eva en Jan zijn genieten momenteel van een vakantie in New York. ‘Yan en Kees’, schreef Eva ludiek bij een foto van hun tweetjes op Instagram met een Yankees hoofddeksel. Aan de gigantische glimlach op hun gezicht te zien, hebben ze daar de tijd van hun leven.

Yan en Kees ✌️

A post shared by Eva De Roo (@eva_deroo) on

Chemie

Vorige zomer werd bekend dat de twee BV’s een koppel vormden. Ze leerden elkaar kennen toen ze in 2016 samen in het VIER-programma ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zaten, maar toen was er nog geen enkel spoor van chemie te bespeuren. Enkel een goede vriendschappelijke klik. Ze hadden op dat moment ook allebei een vaste relatie. Jan met actrice Anemone Valcke en Eva met de Fransman Rémi.

Vonk

Ze kwamen elkaar begin dit jaar terug tegen toen ze trainden voor een fietstocht van 1000 kilometer ten voordele van ‘Kom op tegen Kanker’. Allebei single and ready to mingle sloeg er deze keer wel een vonk over. Op sociale media bleef het redelijk stil en online schreeuwen de twee hun liefde voor elkaar niet van de daken. We zagen Eva al eens opduiken op de Instagram van Jan en omgekeerd, maar het was nooit een typische koppelfoto. Tot nu. New York, concrete jungle where dreams are made of. Het is dan ook een droomkoppel.

A post shared by Eva De Roo (@eva_deroo) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.