Home celebs PROFICIAT: ‘Juno’-actrice Ellen Page is getrouwd met vriendin Emma

PROFICIAT: ‘Juno’-actrice Ellen Page is getrouwd met vriendin Emma

Dat kondigde de actrice heel mooi aan op Instagram.

Ellen Page (30) en haar vriendin Emma Portner (23) hebben met lieve posts op Instagram aangekondigd dat ze getrouwd zijn. ‘Ik kan niet geloven dat ik deze buitengewone vrouw nu mijn echtgenote kan noemen’, staat er bij beide te lezen.

Prille liefde

Ellen Page en danseres Emma Portner hebben het nieuwe jaar ingezet met het voornemen elkaar voor altijd graag te zien. Dat maakten ze bekend op Instagram met een foto van hun trouwringen en de mededeling dat ze elkaar nu ‘mijn vrouw’ mogen noemen.

Page en haar kersverse echtgenote werden in de zomer van 2017 voor ‘t eerst samen gespot en lijken dolverliefd. In september waren ze voor de eerste keer samen op de rode loper te zien, toen de actrice haar lief meenam naar de première van haar film ‘Flatliners’. Emma is net als Ellen van Canada en heeft als choreografe onder andere meegewerkt aan Justin Biebers Purpose Tour.

❤️ @emmaportner

A post shared by @ ellenpage on

Ellen Page, vooral bekend van de films ‘Juno’ en ‘Inception’, kwam in 2014 uit de kast tijdens een speech. Ze zei toen dat ze het beu was om te liegen, maar dat ze vooral eerlijk wilde zijn over haar geaardheid om anderen te helpen. ‘Ik hoop dat mijn getuigenis het gemakkelijker maakt voor anderen die het tot nu toe ook nog niet durfden zeggen’, zei ze toen.

In 2015 datete Ellen voor ‘t eerst openlijk met een vrouw, artieste Samantha Thomas. Voor haar coming-out werd Page onder andere gelinkt aan Alexander Skarsgard en ‘Malcolm in the Middle’-acteur Frankie Muniz.

Meer trouwgeluk:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.