Home celebs Deze machtige vrouw schrijft haar levensverhaal neer

Deze machtige vrouw schrijft haar levensverhaal neer

Dit boek wil je sowieso lezen.

Photo News

De vrouw van ex-president Barack Obama schrijft volop aan haar memoires. Michelles boek ‘Becoming’ zal vanaf 13 november verkrijgbaar zijn.

De vrouw zijn van een van de machtigste mannen ter wereld, het kan geen makkie zijn. Michelle Obama kan ervan meespreken. Ze is de partner van de ex-president van Amerika en ze was acht jaar lang de first lady van de Verenigde Staten. Alle ogen waren die jaren op haar man, maar ook op haar gericht. Ze vervulde die rol echter met glans en het publiek binnen én buiten Amerika was verliefd op haar.

Levensverhaal

Ze sloot nu een deal met uitgeverij Penguin Random House om een boek te schrijven. Niet zomaar een boek, maar haar persoonlijke levensverhaal. Hoe ze er als klein meisje uit het zuiden van Chicago in slaagde om als volwassen vrouw haar eigen stem te krijgen en die te gebruiken om anderen te helpen.

Inspiratie

‘Ik kan niet wachten om mijn verhaal te delen met jullie’, aldus Michelle op Twitter. Ze blikt in dit intiem boek terug op het onverwachte traject van haar leven. Ze hoopt dat haar verhaal anderen kan inspireren om ook hun dromen na te jagen en hen de moed laten vinden om te worden wie ze willen zijn.

Ziel

Michelle laat diep in haar ziel kijken, en daar staat natuurlijk ook iets tegenover. Barack en zij kregen voor hun gezamenlijke boekendeal meer dan 30 miljoen dollar. Het boek van Barack zal gaan over zijn acht jaar als president in het Witte Huis. Wanneer dat zal uitkomen, is nog niet bekend.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.