Home celebs Deze dochter van een BV heeft een verborgen talent

Deze dochter van een BV heeft een verborgen talent

En de mama is duidelijk erg trots!

Photonews

De showbizzgenen lopen duidelijk ook door de aderen van de dochter van An Swartenbroekx. De actrice, bekend van ‘F.C. De Kampioenen’, postte een prachtige video van Yara die de longen uit haar lijf zingt.

De uitdrukking ‘zo moeder, zo dochter’ is duidelijk van toepassing op actrice An Swartenbroekx en haar dochter Yara. We hebben zo’n voorgevoel dat er ook voor de 17-jarige Yara een carrière in de spotlights wacht. An postte een filmpje van haar dochter die een liedje zingt; niet de zoveelste cover, maar een zelfgeschreven lied. Bovendien begeleidt Yara zichzelf op de piano. Indrukwekkend!

Hechte band

An is terecht trots op haar muzikale dochter en schrijft: ‘Dit is nog maar een van de vele die ze zomaar uit haar mouw schudt’, gevolgd door de hashtag #talent. De twee hebben een hechte band, en dat blijkt zeker uit de vele foto’s die ze samen posten op hun sociale media. Zo wenste Yara haar mama een gelukkige kerst met een prachtige tekst op Instagram. ‘Ontzettend veel liefde en bewondering voor deze vrouw’, aldus Yara.

‘Steracteur Sterartiest’

Yara treedt regelmatig  op, en An staat steeds als haar grootste fan in het publiek. Ze luistert met veel bewondering naar de prachtige stem van haar dochter. Zelf deed ze mee aan het eerste seizoen van Eén-programma ‘Steracteur Sterartiest’, maar daar scheerde ze helaas niet zo’n hoge toppen en moest ze al na een paar weken de wedstrijd verlaten. Ze laat het zingen nu dus over aan haar dochter. Wij zijn er alvast zeker van dat we in de toekomst nog veel van Yara zullen horen.

Eindelijk wou mijn zoon ook eens op de foto #mamazijnisplezant

A post shared by An Swartenbroekx (@an_swartenbroekx) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.