Home celebs CUTE: Siska Schoeters en Tomas De Soete zijn vandaag 10 jaar samen

CUTE: Siska Schoeters en Tomas De Soete zijn vandaag 10 jaar samen

Siska's Instagrampost doet ongetwijfeld je hart smelten! ❤

© Instagram: @siskaschoeters

Siska Schoeters (35) en Tomas De Soete (41) zijn een koppel sinds 2008. De twee Studio Brussel-presentatoren vielen toen als een blok voor elkaar. Na tien jaar vindt Siska hem ‘nog altijd de grappigste en meest integere man’.

Tijdens een interview in 2016 vroegen we aan Studio Brussel-presentatrice Siska Schoeters waarom Tomas eigenlijk de perfect match was voor haar. ‘Tomas kan mij na acht jaar nog altijd heel erg doen lachen. Dat vind ik heel belangrijk. Veel vrouwen zeggen dat hun ideale man hen rust brengt, maar dat is bij ons totaal niet het geval. Tomas kan mij juist heel hard opfokken. Maar hij is ook een heel integer mens. In alles wat hij doet. En dat bewonder ik enorm in hem.’ luidde destijds haar antwoord.

Grappig en integer, maar ook de grootste zaag

Twee jaar later vindt ze Tomas duidelijk nog altijd even grappig en integer. Siska deelde een foto op Instagram om hun relatie van tien jaar (!) te vieren: ‘10 jaar. Heel hoog en heel laag. Nog altijd de grappigste en meest integere man die ik ken. (Maar ook de grootste zaag)‘. Hoe lief!

Het koppel heeft samen twee kinderen, Lucien (6) en Minnie (1). De Soete heeft ook een zoon en een dochter uit een eerdere relatie, Leon (13) en Martha (11).

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.