Home celebs CUTE: William en Kate sturen een nieuw portret van de jarige Prins...

CUTE: William en Kate sturen een nieuw portret van de jarige Prins George uit en die is zo schattig!

De kleine prins blaast vandaag vijf kaarsjes uit!

Vandaag blaast Prins George vijf kaarsjes uit en om dat te vieren liet Kensington Palace een wel heel schattig portret van de kleine jongen op ons los. Too cute to handle!

Met de grootste glimlach zien we de kleine George voor de camera poseren. Het is een kiekje vol persoonlijkheid en eentje dat perfect het speelse karakter van het jarige prinsje weet vast te leggen. De eer voor dit nieuwe portret was dan ook weggelegd voor de koninklijke fotograaf Matt Porteous, die het beeld kort na het bericht van Kensington Palace ook op zijn Instagrampagina deelde. ‘Het was een privilege om deze foto van Prins George te maken en ik ben heel blij dat de hertog en hertogin besloten om hem te delen met het publiek. Ik wens Zijne Koninklijke Hoogheid een heel gelukkige vijfde verjaardag toe’, klinkt het bij de trotse fotograaf.

Naast het lieve snoetje dat instant ons hart weet te veroveren, valt ons oog ook op Georges outfit. De kleine prins draagt een wit hemdje met knoopjes en blauwe details met daaronder uiteraard  een korte broek. Een outfit die we blijkbaar al eens gezien hebben… Tijdens de doop van zijn kleine broertje Louis droeg George namelijk net dezelfde outfit, wat ons doet vermoeden dat zijn verjaardagsportret op dezelfde dag werd genomen. Toch viert het gezin Georges verjaardag niet op Britse bodem. De hertog en hertogin van Cambrigde zouden afgelopen maandag namelijk op vakantie vertrokken zijn naar het eiland Mustique. Het koninklijke paar bedankte via de post op Instagram wel iedereen voor de mooie berichten die ze hebben ontvangen voor de vijfde verjaardag van hun lieve deugniet.

 Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.