Home celebs CUTE: deze ‘De slimste mens’-kandidaten vormen sinds kort een koppel

CUTE: deze ‘De slimste mens’-kandidaten vormen sinds kort een koppel

'Hij is nog nooit zo verliefd geweest', aldus een bron dicht bij het prille koppel.

Liefde is… verliefd worden na je deelname aan dezelfde televisiequiz! De Vlaamse showbizzwereld is een koppel rijker: ‘De slimste mens ter wereld’-kandidaten Eva De Roo (29) en Jan Paternoster (28) zijn sinds kort samen en volgens een bron smoorverliefd.

Paternoster (28) was in 2015 te zien in ‘De slimste mens ter wereld‘ op VIER, De Roo (29) in 2016. Beiden haalden de finaleweek, maar enkel Eva stootte door naar het finalespel dat ze verloor van uiteindelijke winnaar Gilles Van Bouwel.

Ten tijde van haar deelname aan ‘De slimste mens’ was de Studio Brussel-stem samen met haar Franse vriend Rémi, de zanger-gitarist van The Black Box Revelation vormde nog een koppel met actrice Anemone Valcke, bekend van ‘Aanrijding in Moscou’ en ‘Vriendinnen’.

? mi babi

A post shared by Jan Paternoster (@janpaternoster) on

‘Liefde kan je niet tegenhouden’

‘Maar Rémi en Eva groeiden uit elkaar’, vertelt een vriend van het kersverse koppel deze week in Dag Allemaal. ‘Zij had het erg druk, terwijl hij nog studeerde. Aanvankelijk was Eva nog niet klaar voor een nieuwe relatie. Dat gold ook voor Jan, die inmiddels gebroken had met Anemone. Maar in mei, tijdens de fietstocht voor Kom op tegen kanker, klikte het echt tussen die twee. En de liefde kan je niet tegenhouden, hè.’

Jan is nog nooit zo verliefd geweest!

Volgens diezelfde bron zijn Eva en Jan sinds kort officieel een koppel, en de liefde is groot. ‘Jan is nog nooit zo verliefd geweest! Hij was bezig aan een nieuwe plaat over zijn stukgelopen relatie met Anemone, maar ondertussen zou dat weleens een heel ander album kunnen worden.

1000km in onze benen: doet ons niks! Fier op alle fietsers!! #1000kmvankomoptegenkanker

A post shared by Eva De Roo (@eva_deroo) on

Bron: Dag Allemaal

Nog meer leesvoer over onze favoriete tv-quiz: