Home celebs Chrissy Teigen laat tattoo zetten voor overleden zoontje

Chrissy Teigen laat tattoo zetten voor overleden zoontje

Het exemplaar prijkt op haar rechterpols.

chrissy teigen
© getty

Chrissy Teigen en John Legend verloren begin oktober hun derde kindje na een stilgeboorte. Om haar overleden zoontje Jack altijd een stukje met zich mee te dragen, liet het topmodel zijn naam tatoeëren.

Ons favoriete celebkoppel Chrissy Teigen en John Legend ging de afgelopen weken door een loodzware periode. Ze verloren hun derde kindje na een stilgeboorte. De zwangerschap verliep helaas van in het begin niet zo vlotjes. Het topmodel moest twee weken verplicht in bed blijven omdat haar placenta heel zwak was en kreeg een bloedtransfusie. Begin oktober sloeg het noodlot toe en verloor ze haar zoontje.

Verlies verwerken

Chrissy probeerde sterk en positief te blijven. ‘We zullen rouwen en huilen. Maar we zullen elkaar knuffelen en graag zien en hierdoor geraken’, schreef ze onder enkele hartverscheurende beelden die genomen werden in het ziekenhuis. Een manier voor haar om dit verlies te verwerken, is door het zetten van een tattoo. Hun zoontje heet Jack en die naam liet Chrissy nu op haar rechterpols tatoeëren in een superfijn, cursief lettertype.

Dit exemplaar staat naast een tattoo die ze eerder al op haar onderarm liet plaatsen om haar liefde voor hubbie John en kindjes Luna en Miles in de verf – of beter gezegd: inkt –  te zetten. Het koppel was op date en terwijl Chrissy het hand van John stevig vasthield, nam ze een foto die ze later deelde op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel wat fans liketen de post en deelden ook hun eigen verhaal. Ze zochten troost bij elkaar en toonden welke tatoeage zij lieten vereeuwigen op hun lichaam om net zoals Chrissy een overleden geliefde te herdenken en eren.

Lees ook: