Home celebs Carrie Underwood is zwanger van haar tweede kindje

Carrie Underwood is zwanger van haar tweede kindje

De zangeres kondigde het goede nieuws aan met een schattig filmpje op haar Instagrampagina.

Instagram @carrieunderwood

Countryzangeres Carrie Underwood en haar man Mike Fisher verwachten een tweede kindje samen. Ze hebben al een zoontje Isaiah van drie jaar.

Carrie Underwood (35) is een bekende Amerikaanse zangeres. Ze won ‘American Idol’ in 2005 en dat was de start van haar succesvolle carrière. Ze kreeg al verschillende prijzen, waaronder enkele MTV Music Awards en Grammy Awards. Toch was het mooiste moment in haar leven de geboorte van haar zoontje Isaiah in 2015, dat ze kreeg samen met haar man Mike Fisher.

Mike is een bekende ijshockeyspeler, en het koppel is al acht jaar getrouwd. Carrie had gisteren heel wat goed nieuws voor al haar fans. Ze maakte op haar Instagrampagina bekend dat er een nieuwe tournee komt volgend jaar én dat ze opnieuw in verwachting is! Isaiah krijgt er een zusje of broertje bij.

Dolenthousiast

‘Je vraagt je misschien af waarom mijn Cry Pretty-tour pas in mei 2019 start’, zegt Carrie in het Instagramfilmpje. ‘Wel, omdat Mike en ik nog een visje aan onze vijver toevoegen. We zijn dolenthousiast!’ We hopen dat de baby even schattig is als haar andere kleine spruit. Hieronder zie je hoe de driejarige Isaiah de baard van zijn papa probeert te scheren, cute!

Prediction: This won’t end well…🤪

A post shared by Carrie Underwood (@carrieunderwood) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.