https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs HUH?! Blake Lively wist opnieuw al haar foto’s op Instagram

HUH?! Blake Lively wist opnieuw al haar foto’s op Instagram

Ze liet amper één filmpje staan.

© Getty

We lijken een kleine flashback te hebben, want Blake Lively wiste dit weekend, op één filmpje na, al haar posts op Instagram. De actrice deed ons vorig jaar ook al eens schrikken met het verwijderen van haar foto’s én het ontvlogen van haar hubbie Ryan Reynolds op Instagram. Toen duurde het amper een dag voordat Blake weer aan het posten ging, maar dat zit er deze keer niet in.

Het is intussen al twee dagen bijzonder stil op het Instagramaccount van Blake Lively. De voormalige ‘Gossip Girl’-actrice besloot afgelopen zaterdag om haar profiel op te ruimen en liet slechts één post staan: de trailer van haar nieuwste film ‘The Rhythm Section’. Die video poste ze twee maanden geleden op haar profiel.

Stephanie Patrick

In de film speelt Blake naast acteurs Jude Law en Sterling Kelby Brown. Oorspronkelijk hoopte regisseur Reed Morano dat haar allernieuwste creatie in februari van dit jaar al gelanceerd kon worden, maar de première is intussen al uitgesteld tot eind januari 2020.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘The Rhythm Section’ is een thriller die het verhaal vertelt van Stephanie Patrick (gespeeld door Blake Lively). Zij verloor haar familie tijdens een vliegtuigongeluk en wil nu, drie jaar later, achterhalen hoe dat ongeluk is kunnen gebeuren. Nadat ze ontdekt dat er wel degelijk kwaad opzet in het spel zat, begint ze aan haar missie om de daders op te sporen door de identiteit van een moordenaar aan te nemen.

Het lijkt er dus op dat Blake voor een tweede keer al haar posts verwijderde om de aandacht op de film te vestigen. Dat deed ze in de zomer van vorig jaar ook al eens voor de film ‘A Simple Favor. Gelukkig ontvolgde ze dit keer manlief Ryan Reynolds niet. Laten we hopen dat er dus ook nu weer geen vuiltje aan de lucht is.

Lees ook: