Home celebs Beyoncé huurt een leger aan werkkrachten in om haar tweeling altijd en...

Beyoncé huurt een leger aan werkkrachten in om haar tweeling altijd en overal te beschermen

Inclusief enkele dokters die dag én nacht paraat moeten staan

De tweeling van Beyoncé zorgt voor heel wat leven in huis. Niet alleen omdat ze hun keel af en toe durven open te zetten, maar wel omdat er nu extra werkkrachten over de vloer komen. Zo hebben ze bijvoorbeeld twaalf nieuwe bodyguards aangenomen. Hallo kroket!

De nieuwe dotjes van Beyoncé en Jay Z hebben op hun jonge leeftijd al heel wat mensen onder zich staan. Het koppel had al enkele nanny’s ingehuurd voor de opvoeding van hun oudste dochter Blue Ivy, maar nu hebben ze zes nieuwe kindermeisjes aangenomen. Drie voor elke baby. De nanny’s werken in shiften zodat er altijd iemand aanwezig is om Rumi en Sir 24 uur op 24 uur te vertroetelen. Beyoncé en Jay Z rekenen op absolute directie en dat mag blijkbaar iets kosten, want de nanny’s verdienen naar verluidt 85.000 euro per jaar.

Persoonlijke verpleegsters en dokters

Beyoncé hoeft zich dus geen zorgen te maken over de dagelijkse zorgen van haar drie kinderen. Maar mama en papa Carter zijn ook voorbereid op eventuele noodgevallen. Ze hebben namelijk een aantal verpleegsters aangenomen die net zoals de nanny’s in shiften werken. En wanneer de zorg toch té groot wordt, staat er altijd een dokter paraat voor de eerste zorgen.

Naast deze persoonlijke zorgen is het ook belangrijk om een gezond en proper huis te hebben. Daarom namen Queen B en Jay Z nog twee extra poetshulpen in dienst.

Safety first

Beyoncé en Jay Z zijn bang dat hun kinderen het doelwit van ontvoerders worden. Het koppel laat daarom niets aan het toeval over en huurde maar liefst twaalf bodyguards in. Zij bewaken dag het nacht het stulpje van de zangeres en haar gezin. De tweeling komt nauwelijks naar buiten, maar wanneer ze dat toch doen, staan er ook verschillende persoonlijke chauffeurs klaar die rijden in kogelvrije wagens. Ach ja, geld moet rollen.

Social media

Rumi en Sir zijn nog maar twee maanden oud, maar toch hebben ze al heel wat geld op hun rekening staan. Om dat geld veilig op te bergen of nuttig te besteden, hebben mama en papa een financiële expert aangenomen. Er zou zo maar eens een euro te veel worden uitgegeven…

En last but not least staat er ook een social media manager ter beschikking. In overleg met het koppel beslist hij welke foto’s wel en niet online zullen komen. Zijn keuze voor de bekendmaking van de zwangerschap was alvast een geslaagde zet. Check al die likes!

Lees ook: