Home celebs ZIEN: Beyoncé bracht een prachtig eerbetoon aan de overleden Kobe Bryant

ZIEN: Beyoncé bracht een prachtig eerbetoon aan de overleden Kobe Bryant

De zangeres bracht een emotionele medley van haar nummers 'XO' en 'Halo'.

beyoncé
© Getty

Kobe Bryant kwam op 26 januari samen met zijn dochter om het leven in een helikoptercrash. Heel de wereld was in rouw na zijn plotse en tragische dood en gisteren werd er officieel afscheid genomen van de legendarische basketbalspeler tijdens een prachtige herdenkingsdienst

De herdenkingsplechtigheid ging door in het Staples Center, de thuishaven van zijn voormalige basketbalploeg de Lakers. Kobe Bryant werd op 7 februari begraven, iets meer dan een week na het tragische ongeluk, maar gisteren werd in zijn naam nog een speciale ceremonie georganiseerd.

De plechtigheid kreeg de naam ‘A Celebration of Life’ en in het publiek zaten een aantal grote namen. Zo was uiteraard zijn vrouw Vanessa Bryant er. Daarnaast waren ook enkele vrienden van de basketbalspeler aanwezig waaronder Michael Jordan, Jimmy Kimmel, Alicia Keys en Beyoncé.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Beyoncé bracht voor de gelegenheid twee nummers namelijk ‘XO’ en ‘Halo’. ‘Ik ben hier omdat ik Kobe graag zie en dit was één van zijn favoriete nummers’, aldus de zangeres voor de aanvang van haar optreden. Tijdens haar performance vroeg de vrouw van Jay-Z aan het publiek om met haar mee te zingen. ‘Ik wil dat we het samen doen en ik wil dat jullie zo luid mogelijk zingen zodat hij jullie liefde kan horen’.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.