Home celebs OH MY: zo ziet de schattige baby uit ‘The Hangover’ er vandaag...

OH MY: zo ziet de schattige baby uit ‘The Hangover’ er vandaag uit

De knotsgekke kaskraker met Bradley Cooper dateert alweer van 2009.

the hangover
PHOTO NEWS

Herinner jij je baby Carlos – of Tyler zoals hij eigenlijk heette – uit ‘The Hangover‘ nog? De blonde cutie met z’n witte mutsje is bijna tien jaar na de release van de knotsgekke kaskraker all grown up, maar blijft nog steeds even schattig.

Om zijn aankomende bruiloft met verloofde Tracy te vieren, reist Doug Billings (Justin Bartha) in ‘The Hangover‘ met zijn beste vrienden Phil Wenneck (Bradley Cooper), Stuart ‘Stu’ Price (Ed Helms) en Tracy’s broer Alan (Zach Galifianakis) naar Las Vegas. Ze brengen de nacht door in een fancy hotel waar ze nog even iets drinken op het dakterras voor ze de stad intrekken.

Wanneer enkele vrienden wakker worden na een nacht in Las Vegas vinden ze een tijger in de badkamer en een baby in de kast.

De volgende ochtend worden de vrienden wakker zonder zich ook maar iets van de voorbije nacht te herinneren. Bovendien is bruidegom Doug verdwenen. Stu’s tand is in Alans broekzak verzeild geraakt, hun suite is helemaal overhoop gehaald, er zit een tijger in de badkamer en een kip in het salon en om het feest helemaal compleet te maken, kruipt er een baby uit de kast. Het drietal doopt de kleine uk Carlos en neemt hem mee in een draagzak op zoek naar hun vriend Doug.

Carlos aka Tyler aka Grant én Avery

Die kleine Carlos – die later in de film het kind blijkt te zijn van een stripper en eigenlijk naar de naam Tyler luistert – heet in het echte leven Grant Holmquist. Samen met zijn tweelingzus Avery gaf hij in 2009 gestalte aan de baby die door Bradley Cooper doorheen de film in een draagzak wordt meegesleurd op avontuur.

In 2013 hernam Holmquist zijn rol as Tyler voor het derde deel van de filmreeks ‘The Hangover: Part III‘. Dat zag er toen zo uit:

Sindsdien speelde de jonge acteur in geen enkele film of serie meer mee waardoor hij al snel in de vergetelheid had kunnen raken, ware het niet dat zijn mama Carrie Holmquist een portretfotografe is die er een punt van maakt om niet alleen kiekjes van haar klanten op Instagram te posten, maar ook jaarlijks een kerstfoto deelt van haar gezin.

In onderstaande slideshow kan je zien hoe baby Carlos aka Tyler aka Grant en Avery zijn uitgegroeid tot twee prachtige kinderen die op 28 februari hun tiende verjaardag vieren. Oh, how time flies! 

Nog meer blasts from the past

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.