Home celebs Avril Lavigne (36) maakt debuut op TikTok met nostalgisch filmpje

Avril Lavigne (36) maakt debuut op TikTok met nostalgisch filmpje

Ze zingt een van haar bekendste hits én er duikt nog een bekende op!

avril lavigne
© getty

TikTok enkel voor je jongere zus, kleine neefje, petekindje of buurmeisje? Vergeet het! Steeds meer volwassenen vinden hun weg naar het platform om er toffe filmpjes te maken. Zo ook Avril Lavigne (36)! De zangeres scoorde met haar debuutfilmpje al meer dan 12 miljoen views.

Avril Lavigne was de reden dat tienermeisjes begin de jaren 2000 spontaan een das uit de kleerkast van hun papa stalen om het ding trots rond hun eigen nek te dragen. De Canadese zangeres scoorde monsterhits over de hele wereld met ‘Complicated’, ‘I’m With You’ en natuurlijk ‘Sk8er Boi’. Dat laatste nummer haalt ze opnieuw even naar boven om haar debuut te maken op TikTok. Ze trok voor de gelegenheid haar punkoutfit van die tijd aan en playbackt de tekst van deze klassieke schijf!

Levende legende op wieltjes

We moeten eerlijk toegeven dat de tijd is blijven stilstaan bij de zangeres, want ze ziet er nog bijna krak hetzelfde uit als zo’n negentien (!) jaar geleden. Haar eerste TikTok-filmpje is een groot succes, want de video kreeg al meer dan twaalf miljoen views. Misschien dat het gastoptreden van een andere bekende ster daar voor iets tussen zit. Avril kreeg namelijk het gezelschap van de skaterboys der skaterboys: Tony Hawk, de levende legende op wieltjes.

De camera draait weg van de zingende Avril en toont hoe Tony als vanouds een paar trucjes doet op zijn skateboard terwijl hij dezelfde gestreepte stropdas als de celeb draagt.

@avrillavigneHe was a… @tonyhawk ##GoSkateboarding ##sk8rboi♬ Sk8er Boi – Avril Lavigne

Tony is trouwens niet de enige die die dag het beste van zichzelf liet zien op een skateboard. De atleet leerde Avril de kneepjes van het vak en deelde het resultaat op zijn Instagrampagina, inclusief de bloopers.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Tony Hawk (@tonyhawk)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: