Home celebs Astrid Coppens heeft rechtszaak tegen ‘den John’ definitief gewonnen

Astrid Coppens heeft rechtszaak tegen ‘den John’ definitief gewonnen

John Bryan zou volgens haar advocaat bankroet zijn.

Eind vorig jaar las je al dat Astrid Coppens het miljoenenproces tegen haar ex-man John Bryan gewonnen had. Al kwam er toen mogelijk nog een staartje aan het verhaal, want John Bryan was vastberaden en ging in beroep. Tevergeefs, want ook die rechtszaak won Astrid, die het hoofdstuk ‘den John’ nu voor eens en voor altijd kan afsluiten.

Gisteren kreeg Astrid Coppens het nieuws te horen dat het beroep dat John Bryan tegen haar aantekende, geweigerd werd wegens gebrek aan bewijzen. Astrid kan dus nu eindelijk een punt zetten achter de rechtszaak die maar liefst vier jaar aansleepte. Al neemt Marc Nuyens, Astrids vader die zelf advocaat is, het goede nieuws met een korrel zout. ‘Het gerecht zit bij ons in België helemaal anders in elkaar dan in Amerika, ik ben daar niet zo in thuis. Normaal is het afgelopen voor meneer Bryan, maar in de VS weet je het nooit zeker’, vertelt Nuyens aan HLN.

Volhardende John

Nadat hij vorig jaar het proces verloor dat hij tegen Astrid Coppens aanspande, besloot Bryan in beroep te gaan. En dat doet hij niet zomaar, want volgens Astrids advocaat Keith Fink zou ‘den John’ – ooit miljonair – financieel aan de grond zitten. De 2 miljoen euro die hij van Astrid eiste na hun scheiding, zal hij nooit te zien krijgen. Bovendien moet Bryan ook opdraaien voor de gerechtskosten, die intussen al opliepen tot meer dan een miljoen euro.

Nieuw leven

En Astrid zelf? Die is vooral heel erg opgelucht. ‘Ik heb gewonnen. Gerechtigheid is eindelijk geschied,’ klinkt het in het interview met HLN. Hun gemeenschappelijke villa in LA, die John Bryan zonder succes probeerde terug te vorderen, is intussen verkocht. Na een ontspannende vakantie in België gaan Astrid en haar man Bram Coppens terug naar hun nieuwe woonst in Malibu.

? #icecream time with @bramskibeat #gent #belgium?? #icecreamlover #sweettooth #couplegoals

A post shared by ASTRID (@oneandonlyastrid) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.