Home celebs JOE-stem Alexandra Potvin en actrice Anke De Ridder zijn een koppel: ‘In...

JOE-stem Alexandra Potvin en actrice Anke De Ridder zijn een koppel: ‘In alles voelen we dat we samen horen’

De Ridder had eerder relaties met Peter Van Asbroeck en met 'Thuis'-acteur Ben Van Ostade.

Alexandra Potvin
© Medialaan/ Facebook Anke De Ridder

Vlaanderen is weer een BV-koppel rijker. Radiostem Alexandra Potvin en actrice Anke De Ridder vertellen in Dag Allemaal dat ze een relatie hebben. ‘We zijn bij elkaar thuisgekomen’, zeggen ze over hun nieuwe liefde.

Alexandra en Anke

Alexandra Potvin en Anke De Ridder zijn stapelverliefd, zoveel is duidelijk. ‘Anke heeft me wakker geschud, en me doen inzien wat pure liefde is’, vertelt die eerste. ‘Met haar beleef ik alles intenser. Bij haar kan ik eindelijk zijn wie ik écht ben. Ik zie mezelf opnieuw graag.’ Na onder andere een relatie met de overleden zangeres Yasmine, trouwde de radiopresentatrice in 2011 met Suzy Rombouts. Drie jaar later was het huwelijksgeluk op en scheidden ze. Kort erna kreeg Potvin een nieuwe relatie, maar ook die bleef niet duren. Nu gelooft ze eindelijk gevonden te hebben wat ze zoekt.

Het verhaal van actrice Anke De Ridder, onder andere bekend van de reeks ‘Nieuw Texas’, gaat anders. Zij had nooit eerder een relatie met een vrouw. De meesten kennen haar waarschijnlijk als de vroegere vriendin van Peter Van Asbroeck die in ‘Het Swingpaleis’ op de befaamde blokken stond te dansen terwijl de acteur meedeed als kandidaat. Na een relatie van zes jaar gingen zij als vrienden uit elkaar en had Anke nog romances met Manuel Goossens, de huidige verloofde van Véronique De Kock, en recent nog met ‘Thuis’-acteur Ben Van Ostade. Uit een vroegere relatie heeft de actrice ook een dochter, Billi-elle.

© Photo News

Anke en Alexandra zouden elkaar al jaren kennen, maar de verliefdheid bloeide nu pas op. ‘Alexandra is dan ook een vrouw om van te houden en te koesteren’, zegt Anke liefdevol. ‘Ze maakt me zielsgelukkig, gewoon door er te ‘zijn’. Ik zie haar levensgraag.’

Meer BV-geluk: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.