Home celebs AIAI: fans Khloé Kardashian richten hun pijlen opnieuw op haar ontrouwe vriend...

AIAI: fans Khloé Kardashian richten hun pijlen opnieuw op haar ontrouwe vriend Tristan

Zijn reactie op haar laatste Instagramfoto was voldoende om hem aan de schandpaal te nagelen.

Instagram @khloekardashian

Khloé Kardashian heeft haar vriend Tristan Thompson dan misschien wel vergeven na zijn ontrouw, maar haar fans doen dat overduidelijk niet. De basketbalspeler kreeg de volle laag van haar volgers nadat hij een reactie schreef onder haar laatste Instagrampost.

Toen realityster Khloé Kardashian in april op het punt stond te bevallen van haar allereerste kindje, zette papa Tristan Thompson de bloemetjes buiten met een andere vrouw. Khloé beviel een paar dagen later van hun schattige dochtertje True en zag zo haar grote kinderwens eindelijk in vervulling gaan. Helaas werd de geboorte lichtjes  overschaduwd door het grove overspel van haar vriend.

About 2 months ago… ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

De volledige Kardashianfamilie stond op zijn kop en ook de vele fans van Khloé waren razend op Tristan. Ze gaven de basketbalspeler er flink van langs op zijn sociale media en spaarden hem niet in hun gemene comments. Toen de storm een beetje gaan liggen was, werden Khloé en Tristan opnieuw vaak in elkaars gezelschap gespot. Het koppel besloot ondanks de misstap van Tristan de plooien toch glad te strijken en hun relatie een tweede kans te geven.

Welverdiende vakantie

Khloé heeft Tristan dan misschien wel vergeven, maar de fans zijn duidelijk nog behoorlijk kwaad op de sportman. Dat blijkt uit de reacties op haar laatste Instagrampost. Ze plaatste een foto van een roze strand op haar sociale media met daaronder het zinnetje: ‘Take me please’. Op het eerste zicht een heel onschuldige post waaruit we kunnen afleiden dat de ster dringend nood heeft aan een welverdiende vakantie.

Take me please

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Tristan reageerde op de post en vroeg zijn vriendin waar ze graag naartoe zou willen gaan. ‘Where do you wanna go my love?’ aldus Tristan. Heel lief, maar dat korte zinnetje was voor de fans van Khloé blijkbaar voldoende om de man opnieuw aan de schandpaal te nagelen.

‘Ergens waar je denkt met je verstand’, ‘Waar er geen andere vrouwen zijn’, ‘Het land van de loyale en trouwe mannen’, ‘Terug in de tijd’, ‘Ver weg van jou’ en ‘Naar de echtscheidingsadvocaat’ is maar een greep uit de talloze gemene antwoorden aan het adres van Tristan.

Ook oudere zus Kourtney reageerde op de comment van haar schoonbroer. ‘Good one Tristan’, schreef ze. Het is niet zeker of ze dit nu goed of slecht bedoelde… Wat wel een vaststaand feit is, is dat de man de volgende keer twee keer zal nadenken voor hij nog eens reageert op een foto van zijn populaire vriendin.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.