Home celebs Adele brengt ‘Make You Feel My Love ‘ als eerbetoon aan Londen

Adele brengt ‘Make You Feel My Love ‘ als eerbetoon aan Londen

Wij zijn er even stil van geworden

Reporters
Adele stond donderdagavond op het podium in Auckland, maar het hart van de zangeres was in Londen. Als eerbetoon aan de slachtoffers van de aanslag bracht ze een emotionele versie van haar hit ‘Make You Feel My Love’ en dat liet de aanwezige concertgangers niet onberoerd.

Voor Adele begint aan het nummer, spreekt ze eerst even het publiek toe. ‘Vandaag was er een terroristische aanslag in mijn thuisstad Londen’, klinkt het door de microfoon. ‘Ik sta nu letterlijk aan de andere kant van de wereld, maar ik wil dat ze ons horen en dat ze al deze prachtige lichtjes kunnen zien’, gaat de 28-jarige zangeres verder. Ze vertelt dat haar geliefden ongedeerd zijn, maar dat er vier mensen de aanslag niet overleefd hebben en daarom draagt ze haar wereldhit ‘Make You Feel My Love’ op aan de slachtoffers en hun familieleden.

Fans van de zangeres die aanwezig waren op het concert in Nieuw-Zeeland, waren alvast aangedaan. 'Er zijn geen woorden die kunnen omschrijven hoe mooi dit was’, aldus een concertganger. Ook op Twitter kreeg Adele veel lof en kwamen de woorden ‘amazing’ en ‘beautiful’ meerdere keren voorbij.

Nog meer lezen over Adele:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.