Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

Na maandenlange speculaties geeft de Britse zangeres eindelijk toe dat ze in het huwelijksbootje stapte

BEVESTIGD: Adele (28) is een getrouwde vrouw!

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
De geruchtenmolen draaide al maandenlang op volle toeren, maar nu heeft Adele het nieuws officieel bevestigd: ze is getrouwd! De gelukkige is Simon Konecki, met wie ze sinds 2011 samen is en een zoon heeft, Angelo (4). 

Momenteel is Adele op tournee in Australië. Zaterdag trad ze op in Brisbane en het was tijdens dat concert dat ze officieel bevestigde getrouwd te zijn met Simon Konecki
 

Net voor ze haar hit 'Someone Like You' aanving, sprak ze het publiek toe. 'Ik probeerde me te herinneren hoe ik me voelde aan het begin van de relatie die me inspireerde om dat album (haar tweede studioalbum, '21') te maken', vertelde de 28-jarige zangeres.

Dat gevoel wanneer je voor het eerst voor iemand valt, is het beste gevoel op aarde.

'Want hoe erg en bitter een relatiebreuk ook kan zijn, dat gevoel wanneer je voor het eerst voor iemand valt, is het beste gevoel op aarde. En ik ben verslaafd aan dat gevoel. Uiteraard zal ik zulke gevoelens niet meer meemaken, want ik ben getrouwd nu.' 
 

Simon Konecki

Singer-songwriter Ed Sheeran als cupido van dienst

Adele en haar echtgenoot Simon Konecki vormen sinds 2011 een koppel en hebben samen een zoontje van 4, Angelo. Konecki heeft ook nog een 9-jarige dochter uit een vorig huwelijk. 
 

De twee zouden elkaar hebben leren kennen via hun gemeenschappelijke vriend, singer-songwriter Ed Sheeran. Sinds wanneer Adele een getrouwde vrouw is, wilde de 'Hello'-zangeres niet zeggen, maar volgens bronnen gaf het koppel elkaar rond kerst vorig jaar het jawoord. 
 

Ook deze celebs stapten onlangs in het huwelijksbootje: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '