Home celebs Actrice Michelle Williams is stiekem getrouwd: ‘Ik gaf de liefde nooit op’

Actrice Michelle Williams is stiekem getrouwd: ‘Ik gaf de liefde nooit op’

De blondine was vroeger samen met wijlen Heath Ledger, met wie ze samen een twaalfjarige dochter heeft.

Photo News

Actrice Michelle Williams (37), die bekend werd dankzij ‘Dawson’s Creek’, stapte deze zomer in het diepste geheim in het huwelijksbootje met haar vriend en artiest Phil Elverum.

Michelle Williams koos niet voor een grote bruiloft met veel toeters en bellen zoals de meeste celebrities. De bekende actrice en haar vriend Phil Elverum, beter bekend als singer-songwriter Mount Eerie, gaven elkaar in heel intieme kring het jawoord, omringd door hun familie, beste vrienden en natuurlijk hun twee dochtertjes.

Foto Pinterest

Michelle Williams heeft een twaalfjarige dochter Matilda uit haar relatie met wijlen Heath Ledger. Phil heeft ook een driejarige dochter met zijn eveneens overleden ex-vrouw Geneviève Castrée, zij stierf twee jaar geleden aan pancreaskanker. Het nieuw samengestelde gezinnetje ging nog niet zo lang geleden samenwonen in Brooklyn.

‘Ik gaf de liefde nooit op’

De actrice is heel erg gesteld op haar privacy en geeft daarom niet veel details vrij over het huwelijk. Ze vertelde alleen in Vanity Fair dat de geheime ceremonie plaatsvond in het Adirondackgebergte, net buiten New York. ‘De manier waarop Phil van me houdt, zo wil ik de rest van mijn leven doorbrengen’, aldus Michelle in Vanity Fair. ‘Ik leer Matilda om zich vrij te voelen om te zijn wie ze is. Phil zorgt ervoor dat ik me vrij voel.’

Michelle was vroeger samen met de bekende acteur Heath Ledger. Hij stierf in 2008 na een overdosis. ‘Ik gaf de liefde nooit op’, aldus Michelle in Vanity Fair. ‘Ik vertel altijd aan Matilda dat haar papa mij graag zag nog voor iemand dacht dat ik talent had, mooi was of toffe kleren had.’ Vele jaren later vond ze nu opnieuw het geluk bij Phil.

Lees ook: