Home Body & Mind Zo wordt Valentijn geen eenzaam snottermoment

Zo wordt Valentijn geen eenzaam snottermoment

Single? So what!

Valentijn is niet langer een zielig gebeuren voor alle singles onder ons. We zijn namelijk met velen en kunnen best wel ons mannetje staan. Weet je toch niet goed wat aan te vangen met die dag, volg dan een van onze leuke tips. Je hoeft je er zelfs niet voor in een te strakke jurk te hijsen!

Kijk een romantische komedie alleen of met enkele vriendinnen. Maak er desnoods en pyjama party van! Haal de wijn boven en zet de film op. Jullie kunnen samen lachen en brullen over de onrealistische verhaallijn en eventueel zelfs een weddenschap plaatsen over het einde (dat kan niet zo moeilijk te raden zijn).

Ga skydiven of doe iets anders waarbij je enkel bezig bent met je eigen leven en veiligheid. Zo is er in dat hoofd van jou geen plaats meer om te piekeren over je ex of over je single zijn. Beloon jezelf nadien voor je moed met een grote coupe ijs, mét slagroom én chocoladesaus.

Ga op stap en sla een vreemdeling aan de haak. Ga voor een passionele one night stand. Want toegegeven, het is niet omdat nu vrijgezel bent, dat mannen niet geïnteresseerd zijn in jou. Haal je zwoelste blik dus boven en sla die hottie aan de haak! Vergeet ’s nadien wel niet weg te glippen om geen gênante ochtend te voorkomen.

Ga op date met een van je single vrienden. Geniet van elkaars gezelschap zonder de druk om te presteren en de juiste dingen te zeggen. Extra leuk: scan de ruimte naar koppeltjes en zeg aan de hand van hun lichaamstaal of ze een stabiele relatie hebben of niet. Sluit af met een drankje (of drie).

Gun jezelf alles waar je op dat moment zin in hebt. In jogging naar een romantische film kijken met wijn en chocolade, ja! Eerder een warm bad nemen met melige meezingers gevolgd door een volledige lichaamsverzorging, doen! De avond draait tenslotte om jou! Bovendien, met het geld dat je uitspaarde aan cadeaus voor een ander, kan je jezelf trakteren op een online shopping spree!

En jij, hoe ga jij je Valentijn doorbrengen?