Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Sunrise Festival

WIN: tickets voor Sunrise Festival

© Sunrise Festival
Op 23, 24 en 25 juni wordt het recreatiedomein De Lilse Bergen in Gierle opnieuw omgetoverd tot een tropisch dansfestival. Dansen in het zand terwijl de zon ondergaat aan het prachtige meer, klinkt als de perfecte kick off van de zomer! Goed nieuws, want wij mogen tickets weggeven!

Sunrise Festival – 'Escape into Happiness'

Sinds 2013 vindt traditioneel tijdens het laatste weekend van juni Sunrise Festival plaats in Gierle. Wat oorspronkelijk startte als een lokaal festival, groeide binnen no-time uit tot een challenging dance festival met nationale uitstraling! Het laatste weekend van juni is voor jongeren traditioneel hèt ideale weekend om 3 dagen alles te vergeten en te genieten met hun vrienden op Sunrise, waar alles draait om ontdekking, muziek en belevenis!

 

5 jaar Sunrise, 10 podia en meer dan 250 artiesten

Op 23, 24 en 25 juni kunnen jongeren het einde van de examens en de start van de zomervakantie vieren op en rond het strand van De Lilse Bergen, in het hartje van de Antwerpse Kempen. Maar liefst 10 podia met niet alleen leuke hostings zoals Versuz, Regi & Friends, Radar Records, Homebase, Deep House Belgium en vele anderen, maar ook meer dan 250 artiesten uit alle populaire dance genres zoals Yves V, Lil’ Kleine, JeBroer, Mark With a K, Murdock, Coone, Nico Morano en nog vele anderen.

 

Ook Flair is erbij! Spot op zondag 25 juni ons Flair busje voor gratis leesplezier en leuke cadeautjesKlik hier om te zien waar je ons Flairbusje deze zomer nog kan vinden.

 

Dit valt er te winnen 

  • 5x duoticket weekend 
  • 5x duoticket zaterdag 24 juni 

 

WIN WIN WIN

Wil jij erbij zijn? Beantwoord dan onderstaande wedstrijdvraag, laat je gegevens achter en haal die teenslippers alvast uit de kast! Deelnemen kan nog tot en met 19 juni, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

 

Partner Content