https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Leonne Photography

WIN: 10 x duotickets voor trouwbeurs Engaged in Grand Café Horta in Antwerpen

De redactie

Tijdens het weekend van 2 en 3 februari steekt de Nederlandse trouwbeurs Engaged voor het eerst de grens over. Bruiden in spe kunnen twee dagen lang inspiratie opdoen voor het huwelijk van hun dromen in het prachtige decor van Grand Café Horta in Antwerpen. En wij mogen zomaar eventjes 10 duotickets weggeven!


Op zoek naar de jurk van je dromen? Een wedding planner voor een destination wedding? Of een fotograaf om de mooiste dag van jullie leven vast te leggen?

Dan moet je op 2 en 3 februari van 10u tot 17u in Antwerpen zijn. Meer bepaald in de prachtige artnouveauzaal van Grand Café Horta.

Daar vindt tijdens het eerste weekend van februari namelijk de eerste Belgische editie van de Nederlandse trouwbeurs Engaged plaats. En wij mogen maar liefst 10 duotickets voor zaterdag weggeven voor ‘de trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt’.

Dus trommel alvast je bestie of bruid(egom) in spe op en waag je kans!

WIN ! WIN ! WIN !


Wij mogen 10 duotickets voor zaterdag 2 februari weggeven zodat jij helemaal gratis en voor niets inspiratie kan gaan opdoen op de eerste Belgische editie van trouwbeurs Engaged in Antwerpen samen met je partner in crime. Deelnemen kan nog tot en met 23 januari 2019. Klik hier voor het wedstrijdreglement.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content