Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Lieve vrienden, laten we nu met z'n allen #volhouden!

#volhouden: download hier een van onze posters en hang ’m voor je raam

Robine van Tilburg


Na de ondertussen alom bekende hashtag #blijfinuwkot lanceren wij #volhouden. De nieuwsberichten over de slabakkende lockdownhouding van heel wat Vlamingen stellen ons teleur, daarom willen we iedereen aanmoedigen tot #volhouden. Hang een poster voor je raam en doe mee!


Lieve vrienden,

We moeten eens praten. We weten het, het duurt lang. Het weer is zo mooi en de vogeltjes fluiten je zo lieflijk naar buiten. De zon smeekt om die eerste barbecue met vrienden en doet je verlangen naar die romantische picknick in het park met je lief.

Maar dat smerige virus, dat duwt je weer in je kot. #blijfinuwkot werd in een mum van tijd de belangrijkste hashtag van 2020. En die zullen we blijven handhaven, met z’n allen. Voor de mensen in de zorg die strijden voor die zoveelste opa in het zorgcenter, voor die zwakke nonkel, voor die mama met een slecht immuunsysteem, maar ook voor wie geveld werd door corona.

We houden het al even vol, #volhouden is wat ons allemaal verbindt en versterkt. Want #volhouden leidt tot een daling van de cijfers. Laat die daling je nu niet verleiden om dit weekend weer met z’n allen naar buiten te trekken. Blijf #volhouden, #blijfinuwkot want samen staan we sterk. We can do this!

Elkaar met z’n allen aanmoedigen tot #volhouden


Blijf jij ook #volhouden en wil je anderen aansporen hetzelfde te doen? Download jouw favoriete poster (of smartphone-achtergrond) hieronder, hang ’m tegen je raam en delen maar! Moedig anderen aan hetzelfde te doen door een foto op Instagram te plaatsen met de hashtag #volhouden. Wie weet delen wij jouw foto binnenkort!

Iedereen Kotmadam

Download ‘m hier

Mijn uitgroei en ik blijven thuis

Download ‘m hier

Doe sociaal en blijf in uw kot

Download ‘m hier

Save the summer

Download ‘m hier

Oost west, eigen kot best

Download ‘m hier

Op je smartphone


Gebruik je een van onze leuzen graag als geheugensteuntje voor jezelf? Dan kan je jouw favoriet hieronder downloaden en instellen als achtergrond op je smartphone. Veel plezier ermee!


 

Stuur je graag een origineel berichtje naar je geliefden? Neem dan een kijkje op #FlairRaakt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '