Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De ideale start van de zomer.

UITGETEST: een deugddoende gelaatsverzorging bij Naturelle in Heusden-Zolder

Deze week krijg je bij Flair een gelaatsverzorging voor maar 25 euro. Redactrice Elke trok naar Naturelle in Heusden-Zolder, waar ze hartelijk onthaald werd door Hanne, Elisabeth en hun ‘office’ dog.


Redactrice Elke: ‘Hoewel mijn gelaat vaker dan voorheen gespaard bleef van make-up wegens niet de deur uit te moeten, had ik door het vele binnenzitten toch ook best wel last gekregen van een droge, doffe huid. Verschillende afspraakjes bij de schoonheidsspecialiste werden om gekende redenen geannuleerd, dus het deed meer dan deugd om me nog eens neer te mogen leggen voor een gelaatsverzorging. In Heusden-Zolder word ik bij Naturelle hartelijk ontvangen voor een uitgebreide, hydraterende gelaatsverzorging.

Hoewel het in het begin wat onwennig aanvoelt om mijn mondmasker af te zetten terwijl er iemand – met mondmasker – boven mijn neus hangt, lukt het me toch om even later te ontspannen en bijna zelfs in slaap te vallen terwijl een hydraterend masker rustig de tijd neemt om in te werken. Wie voor de extra’s kiest, kan onder andere ook de (in mijn geval zwaar verwaarloosde en verloren gelopen) wenkbrauwhaartjes nog eens netjes laten epileren. Ik heb na afloop het gevoel dat ik er meteen een pak frisser uitzie en de volgende dag voelt mijn huid ook veel zachter aan. Klaar om die eerste dagen terug op kantoor en die zomerdagen onder vrienden weer helemaal te rocken.’

Pocket gelaatsverzorging

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content