Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Het is een superleuk hebbeding en een ideaal kerstcadeau.'

UITGETEST: deze pocketprinter nemen wij vanaf nu overal mee naartoe (+ WIN!)

Deze zomer vertelden we jullie over de ieniemienie printer die meteen ons hart veroverde. Nu hebben we eindelijk de kans gekregen om zo’n handig dingetje uit te testen. Benieuwd of de HP Sprocket echt zo leuk is als hij lijkt? En goed nieuws, jij kan er ook eentje winnen!

Er bestonden al een witte en een zwarte versie van de HP Sprocket, maar nu heeft het merk speciaal voor kerst een rode variant op de markt gebracht. Misschien komt hij binnenkort ook in het roze naar onze redactie? De rode kleur brengt ons meteen in de kerstsfeer, maar doet de pocketprinter ook zijn werk? Wij testten het voor je uit!

Compact én mooi

Na een onhandige unboxing ontdek ik het glanzende rode doosje, dat mij meteen aanspreekt qua uiterlijk. Het is handig, compact én mooi. Als ik het vastneem, valt meteen op hoe licht het bovendien is. Het formaat is dan ook kleiner dan mijn handpalm (en ik heb héél kleine handen). Ideaal dus om dagelijks in je handtas of boekentas mee te nemen! Wat mij helaas wel opvalt en meteen ook vreselijk stoort, is dat vette vingers meteen zichtbaar zijn. Maar dat is natuurlijk een detail.

Normaal ben ik iemand die er meteen invliegt, maar ik besluit toch maar eerst de handleiding te lezen. Die zit jammer genoeg niet in het doosje, maar vind je wel heel gemakkelijk online. Na eventjes lezen kan ik aan de slag. Het apparaat is eigenlijk easy op te starten. Je moet het wel eerst opladen voor je het voor de eerste keer kan gebruiken. Een beetje geduld is dus nodig, maar het gaat wel redelijk vlug.

Handige app

Tijdens het wachten installeer ik de applicatie die bij het toestel hoort en compatibel is met zowel Apple als Android. De app bevat heel wat leuke features waarmee je je foto kan bewerken. Je kan foto’s van op je smartphone bewerken, maar ook van Instagram, Facebook of je Google-account.

Als je een leuke foto hebt gekozen, kan je die aanpassen zoals in andere foto-apps. Je kan bijvoorbeeld een leuk kader rond je afbeelding zetten, stickers of tekst erop plaatsen, de belichting en dergelijke aanpassen of gewoon een effectje over de foto zetten. Het aantal effectjes is wel beperkt en het enige nadeel aan rechtstreeks bewerken is dat het effect over de volledige foto (inclusief stickers en kaders) gezet wordt. Dit kan je natuurlijk omzeilen door eerst de foto zelf te bewerken en dan de extraatjes erop te zetten.

Wanneer de pocketprinter volledig opgeladen is, kan ik eindelijk beginnen printen. De eerste poging is meteen geslaagd! Ik heb sinds kort een iPhone 7 Plus en daarbij zie ik wel een enorm kwaliteitsverschil als ik de geprinte foto naast mijn smartphone leg. Toch vind ik het een héél leuk fotootje en ben ik enorm onder de indruk van hoe snel ik een fysieke afbeelding heb. Nog een leuke ontdekking op het einde van mijn try-out: de foto’s zijn ook stickers! Als je het velletje aan de achterkant ervanaf haalt, kan je de foto overal opplakken. Zo cool!

Wel een kleine waarschuwing die ik meegeef: de verbinding valt soms weg als je de app even sluit. Dit heeft als gevolg dat ik door zoveel pogingen te doen plots drie dezelfde foto’s heb. Dit gebeurt omdat alle foto’s die je wil afdrukken in een wachtrij komen te staan. Dus check dit zeker goed, want anders kan je snel veel fotopapier verspillen.

Besluit

Na nog een paar pogingen en bewerkingen ben ik overtuigd: dit apparaatje zit vanaf nu dagelijks in mijn handtas! De printer kost € 150, inclusief tien fotoblaadjes. Voor een aanvulling van 20 papiertjes betaal je € 12. Het is een superleuk hebbeding en dus een perfect kerstcadeautje!

Wil je ook zoveel plezier beleven met je foto’s? Dan heb je geluk, want wij mogen namelijk een rode HP Sprocket weggeven. Hoe je kans maakt, lees je hieronder!

>>>

DEZE WEDSTRIJD IS AFGESLOTEN!

Bedankt voor je deelname! Deze Fashionista is de gelukkige winnares van de HP smartphoneprinter:

  • Laura Rateau

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, hou gewoon onze FacebookpaginaInstagram of app in het oog en blijf op de hoogte van al onze wedstrijdenBetter luck next time!

>>>

Fashionista-app

Deze pocketprinterwedstrijd is exclusief voor Fashionista-app’ers. Dat betekent dat je onze app op je smartphone moet hebben om te kunnen meedoen. Geen nood: hij is he-le-maal gratis en heel leuk. Zo ga je te werk:

1) Download de Fashionista-app

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de hotste trends én leuke wedstrijden zoals deze!

Voor Androidbit.ly/FashionistaAppAndroid

Voor iPhone:  bit.ly/FashionistaAppiPhone

2) Druk op de drie streepjes in de linkerbovenhoek en vind de code van vier cijfers!

3) Geef de code die je vond in de app hieronder in en laat je gegevens achter.

De wedstrijd loopt tot en met vrijdag 29 december, 23u59. De winnaar wordt op dinsdag 2 januari op de hoogte gebracht.

SUCCES, GIRLS!

Wedstrijdreglement

Apple is not involved in any way with the contest or sweepstakes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content