Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Laat je wenkbrauwen, onderbenen en oksels professioneel ontharen én krijg er ook nog een product van Dré Cosmetics t.w.v. € 19,95 bij.

Deze week bij Flair: boek een suikerontharing voor slechts € 30

Dinsdag! En dat betekent alleen maar goed nieuws: je hebt maandag overleefd én je kan een gloednieuwe Flair in huis halen! Deze week vind je bij je Flair een pocket waarmee je een suikerontharing voor maar 30 euro boekt.

Als er één ding is dat we het liefst zo lang mogelijk uitstellen, dan is het wel scheren. Want 1) je vergeet altijd wel een plekje, 2) het duurt o zo vreselijk lang, 3) die vervelende stoppeltjes jeuken weleens, en 4) we hebben nog duizend-en-een andere redenen waarom we het gewoon liever niet doen. Flair zou Flair niet zijn zonder daar een oplossing voor te bieden.

Met de pocket die je deze week bij je favo magazine vindt, kan je een suikerontharing boeken. Dankzij onze actie laat je voor slechts 30 euro je wenkbrauwen, onderbenen én oksels professioneel ontharen met suikerwax. En je krijgt er ook nog eens een product van Dré Cosmetics bij t.w.v. € 19,95.

Het is minder pijnlijk, 100 % natuurlijk en hygiënischer. Kortom, waarom nog twijfelen? Gewoon doen! En je Flair als de bliksem in huis halen, natuurlijk!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content