https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Betaal nu slechts € 20 i.p.v. € 40 voor je tickets.

ACTIE: koop nu je kaartjes voor Pixar in concert met 50 % korting

Behoren ‘Toy Story’, ‘The Incredibles’ en ‘Finding Nemo’ tot jouw favoriete films? Dan moet je op 28 of 30 september in Antwerpen zijn, want dan vindt Pixar in Concert plaats in de Koningin Elisabethzaal. En dankzij onze collega’s bij Shedeals scoor jij je kaartje nu met 50 % korting!


Pixar zorgde voor een revolutie in de wereld van de animatiefilm met pareltjes als ‘Toy Story’, ‘Finding Nemo’, ‘Wall-E’ of ‘Ratatouille’. Meer nog: de soundtracks van Randy Newman, Patrick Doyla, Thomas Newman en Michael Giacchino werden bekroond met verschillende Grammy’s en Oscars. Kan jij liedjes als ‘You’ve Got a Friend in Me’ luidkeels meezingen? Dan moet je op 28 of 30 september in Antwerpen zijn voor Pixar in Concert. Je favoriete filmbeelden op groot scherm met livemuziek door het Antwerp Symphony Orchestra. What’s not to like?

Scoor je tickets met 50 % korting


Klinkt (letterlijk) als muziek in je oren? Dankzij onze collega’s bij Shedeals koop jij je kaartje nu met 50 % korting. Kiezen doe je uit de voorstelling op vrijdag 28 september om 20u of die van zondag 30 september om 15u in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen en uit drie verschillende rangen. Zo betaal je voor een ticketje in rang 2 slechts € 20 in plaats van € 40 bijvoorbeeld. Meer info en tickets vind je hier.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content