Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Nu boeken, binnenkort genieten!

Deze week bij Flair: comfortabel overnachten in een luxehotel voor amper € 35 per persoon

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Hoera, daar is jullie geliefde luxehotelpocket weer! Luxueus overnachten voor maar € 35 per persoon? Snel naar de (kranten)winkel rennen is de boodschap!


Het zijn vreemde tijden. Reden te meer om een heerlijk nachtje weg te boeken met je lief of ‘knuffelcontact’! En daarvoor komt onze populaire luxehotelpocket als een geschenk uit de hemel. Overnachten in een luxehotel voor maar € 35 per persoon? Yes, please!

Wij dromen net als jullie van een zalige overnachting en wisten bij het plannen van deze actie nog niet welke coronamaatregelen er van kracht zouden zijn tegen de verschijningsdatum van deze pocket. Jammer genoeg zijn de leuke horeca-adresjes die de steden te bieden hebben momenteel nog allemaal gesloten, maar dat wil niet zeggen dat je er geen zalige wandeling kan maken of kan genieten van een uitgebreid diner op hotel. En laat ons duimen dat de vele cafés en restaurants heel binnenkort weer openen… Snel naar de (kranten)winkel rennen is de boodschap!

PS Omdat het momenteel niet ideaal is om naar het buitenland te reizen, kan je in de buitenlandse hotels nog overnachten tot 27 februari. Safety first!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content