Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Je scoort het juwelensetje voor maar € 4,95 i.p.v. € 30!

MUST HAVE: krijg deze week bij je Flair een juwelenset van het Belgische merk Les Soeurs voor maar € 4,95 extra

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Deze week krijg je bij je Flair en zomerse juwelenset van Les Soeurs voor maar € 4,95 extra. Wij slaan alvast een voorraadje in om onszelf én onze vriendinnen te verrassen!


Zoals jullie vast wel weten, zijn we zelf altijd helemaal wild van onze leuke Flairacties. Maar deze week zijn we zo mogelijk nóg enthousiaster dan gewoonlijk. We zaten namelijk samen met de drie ondernemende zussen van Les Soeurs om speciaal voor jullie het allerleukste juwelensetje samen te stellen.

De winnaar werd een kleurrijk setje met een enkelbandje en oorbelletjes die perfect bij elkaar passen. Ze tillen elke zomerse outfit naar een hoger niveau én geven je office outfit een zomerse toets.

Les Soeurs


Wat begon met winkeltje spelen op de stoep in Heusden-Zolder, mondde voor Les Soeurs uit in een webshop en zes winkels in België en Nederland. Toch denken zussen Clio (36), Kay (33) en Julie (31) nog lang niet aan uitbollen. Ze dromen hardop van vestigingen in Parijs en New York. Benieuwd naar het volledige verhaal van de drie zussen? Je leest het deze week in je Flair. Haal ‘m snel in huis!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content