Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Waag snel je kans!

WIN: een plekje aan de BBQ-tafel op onze Flaircaravan x Fuze Tea-party

Na de hele zomer het land rondgetoerd te hebben, is het tijd voor onze Flaircaravans styled by Ikea om hun winterslaapje in te zetten... En om deze alweer succesvolle Flaircaravanzomer in stijl af te sluiten, organiseren we samen met onze Flaircaravanpartner Fuze Tea een superleuk event midden in de natuur. Ben jij er graag bij? Doe dan mee aan onze wedstrijd!

Op 23 september organiseren Flair en Fuze Tea samen een evenement midden in de natuur om afscheid te nemen van onze Flaircaravans én van de zomer!

Voetjes onder tafel!

In het hartje van de natuur nodigen Flair en Fuze Tea jou uit om een ​​dagje lekker te ontspannen in een Pinterest-setting. Van 16u tot zonsondergang kan je op het event genieten van heel wat wellness-standjes, cocktails nippen en smullen van een zalig lekkere Greenway-barbecue. Het exacte programma delen we maar al te graag met jou hieronder. Neem trouwens gerust een (half) dagje verlof en kom wat vroeger! Je krijgt namelijk de hele dag gratis toegang tot de Plantentuin en het Plantenpaleis.

Het programma

16u tot 17u: welkomstcocktail – Enjoy the Fuze Tea moment

17u tot 18u: yogaworkshop van Stefanie Durieux

OF

17u tot 18u: pyrografieworkshop met Atelier Leut

18u30 tot 19u: diner met Greenway Foods

Menu

  • Thaise salade met Greenway-filetstukjes ‘just like chicken’
  • Greenway-burgers Tel Aviv style
  • Marokkaanse taboulé salade met Greenway-merguez
  • Greenway-gehaktballen Texas BBQ style gebakken op de Green Egg

 

19u tot 21u: tarotkaarten lezen met Elfi De Bruyn

19u tot 21u: handverzorging en verwennerij met CÎME skincare

WIN WIN WIN

Ben jij helemaal in voor een avondje puur genieten? Dan hebben we goed nieuws! Flair geeft namelijk 25 duotickets weg om te komen genieten van dit exclusieve evenement op 23 september 2021 in de Plantentuin van Meise. Wat je daarvoor moet doen? Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag, waag een gokje op de schiftingsvraag en laat je gegevens achter. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. We duimen!

 

In samenwerking met:

Met dank aan:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content