Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Marie Monsieur voor Flair

Een weekendje weg voor maar € 74,50 in plaats van € 230!!

Preregistreer je nu voor een nachtje in onze Flaircaravan Deluxe mét een uitgebreid etentje in pop-uprestaurant Serre

Guess who’s back?! En dat véél vroeger dan je gewend bent. We presenteren je voor ‘t eerst: Flaircaravan Deluxe! Van 3 maart tot en met 29 oktober zal onze Flaircaravan pop-uprestaurant Serre volgen naar prachtige locaties in Vlaanderen. En jij kan er voor een prikje gaan slapen, uiteraard mét zalig luxediner in een gezellige privéserre en zelfs een luxecadeau on top.

Over de Flaircaravan

  • Onze Flaircaravan is dé plek om je batterijen weer op te laden. We parkeren onze Flaircaravan Deluxe op dromerige locaties (zei er iemand ‘kasteeltuin’?) waar je écht tot rust kan komen.
  • De Flaircaravan wordt ingericht door onze styliste, dus je logeert in stijl en doet misschien zelfs nog wat ideetjes op voor je eigen huis.
  • Er is een wastafeltje aanwezig en een toilet wordt altijd voorzien. In de caravan vind je een minikeukentje met een kleine ijskast.
  • Je slaapt in een comfortabel bed.
Flaircaravan Deluxe
© Marie Monsieur voor Flair

Over Serre

Dit pop-upconcept has it all: je eet in individuele serretjes die op unieke locaties – momenteel kunnen we de volgende al verklappen: Kasteel Blauwhuis in Izegem, Kasteel Ooidonk in Deinze en Kasteel Belvédère in Wijnegem – worden neergezet. Daar geniet je van lekkere drankjes en top notch food. Serre staat bekend voor z’n sharingconcept met een pure keuken en verrassende smaken. Zin in een memorabel etentje met een vriendin, je mama, of lief op een prachtige plek om daarna met z’n tweetjes in de gezellige Flaircaravan te overnachten? Preregistreer snel, zodat je binnenkort als eerste kan boeken op Flaircaravan.be/deluxe.

Serre
© STYN.be

Dit mag je verwachten voor € 74,50 i.p.v. € 230 per persoon

  • een nachtje in onze unieke Flaircaravan (t.w.v. € 40 per persoon)
  • een luxueus sharingmenu met hapjes, verschillende starters, een hoofdgerecht en meerdere desserten (inclusief drank) in Serre (t.w.v. € 150 per persoon)
  • een luxegeschenk met drie Garnier-skincareproducten (micellair water, een dagserum en een nachtserum met vitamine C t.w.v. € 40 per persoon)
Garnier

Wie zich preregistreert, kan vanaf dinsdag 21 februari op een van de drie dreamy locaties een nachtje boeken voor 2 personen in onze cosy caravan én genieten van een super-de-luxe sharingmenu inclusief dranken in een privéserre.

>>> Preregistreer je nú hier en boek binnenkort als eerste! <<<

Serre
© STYN.be

Waarom preregistreren?

Onze Flaircaravan is elk jaar opnieuw een enórm succes. De meer dan honderd overnachtingen geraakten al meermaals in minder dan een uur uitverkocht. Daarom willen we de grootste enthousiastelingen belonen door hen als eerste de kans te geven om een nachtje te boeken. Als jij je nu preregistreert, krijg je op dinsdag 21 februari een mailtje om als eerste te boeken.

We weten het, dat preregistreren heeft de nodige Tomorrowland vibes, maar we beloven je dat het deze kleine moeite meer dan waard is. We duimen dat jij een nachtje kan veroveren!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content